Nettsted (er) Finale på El Anasser stadion

Utmerkelser
Vinner ES Setif ( 4 e  tittel)
Finalist NA Hussein Dey ( 1 re  finale)

Navigasjon

Den algeriske fotballcupen 1967-1968 seiret nok en gang seieren til ES Sétif , som slo NA Hussein Dey i finalen.

Dette er 4 th Algerie Cup vunnet av ES Setif og er en st gang NA Hussein Dey nådde finalen i denne konkurransen.

De ES Setif beholde sin tittel og ervervet i 1967 .

1 st Regional Tour

# Klubb 1 Resultat Klubb 2 Målscorere Datert Stadion
Western League (Lofa - Oran) * 1. vestlige regionale runde spilt på24. september 1967
1 SC Lourmel (D?) ? -? Rail Club Oran (D?) Kvalifisert RCO 24. september 1967 El-Ancor
2 AS Sidi Lahcène (D?) 0-3 Cartesien stadion (D?) SBA Amarouch Stadium
3 FC Telagh (D?) 2-0 CO Boutlélis (D?) Amarouche stadion
4 US Bousfer (D?) ? -? AS Kristel (Oran) (D?) Gay-Oran stadion
5 ES Lamorciére (D?) ? -? OC Sebdou (D?) Kvalifisert OCS Tlemcen
6 FR Pont-de-l'Isser (D?) ? -? ZSA Témouchent (D?) Kvalifisert FRPI Hammam Bouhadjar
7 Amerikanske Hammam Bou Hadjar (D?) ? -? KS Oran (D?) USHBH kvalifisert Lourmel
15 CC Sidi Ali (D?) 2-4 FR Hassi Ghella (D?) Saint-Eugène stadion
17 GS Djdiouia (D?) ? -? ASPTT Oran (D?) ASPTT Oran kvalifiserte seg til Mohammadia
26 CR Bouguirat (D?) ? -? WA Ghriss (D?) WA Ghriss kvalifiserte seg til Sig
27 AS Zemmora (D?) 30 * SC Stidia (D?) etter pakke 24. september 1967 til Hillil
NB: Denne første vestlige regionale turen gjaldt bare innbyggere i andre og tredje divisjon.

OC Sebdou og JS Henaya (nok en gang) som registrerte seg for denne sesongen vil trekke seg fra alle konkurranser.

• Formasjonene spilte på nøytralt grunnlag.
Center League 1967for LRFC ( 1 st  runde)

# Klubb 1 Resultat Klubb 2 Målscorere Megler Stadion
Western regional liga (Lofa - oran) 2 nd regional vestlige runde spilles på 8. oktober 1967
1 SC Mecheria (D4) 2-3 SC Hassiane Toual ( fleurus ) (D?) 8. oktober 1967 Saida
2 WA Relizane (D4) 1-4 ES Debdaba (D4) Saida
3 JS Bechar (D4) 0-3 * Amerikansk varebil (glass) (Oran) (D?) Amerikansk varebil etter pakke Saida
4 AS Montgolfier (D?) 0-0 ap (i hjørner 10-4) FC Telagh (D?) fc telagh ble kvalifisert på det grønne teppet! Tighennif
5 WA Ghriss (D?) 0-5 JSM Relizane (D4) Mohammadia
6 EM Bel Abbes (D4) 0-0 ap (på straffer 5-4) CO Senia (D4) emba ble kvalifisert på det grønne teppet! Mohammadia
7 CAM Mostaganem (D4) 4-0 Amerikanske Renault (D?) Relizane
8 FC Frenda (D4) 0-2 USM Saida (D4) Relizane
9 RC Inckerman (D4) 1-0 WAF Mostaganem (D4) wafm kvalifiserte seg på det grønne teppet! Relizane
10 SC Palissy (D?) 2-3 JS Sidi L'Houari - Oran (D4) Rio Salado
11 AS Ain Kihal (D?) 0-1 Tiaret FC (D?) Arzew
12 AS Bled Touahria (D4) 1-2 US Mazagrane (D?) Mostaganem
1. 3 AS Zemmora (D?) 4-7 FC Oran (D4) til Hillil
14 GC Ain Tolba (D?) 0-1 OM Arzew (D4) i Lourmel
15 ES El-Ancor (D4) 3-0 Cartesien stadion (D?) i Lourmel
16 ASPTT Oran (D?) ? CS Beni Saf (D4) ASPTT Oran kvalifiserte seg 8. oktober 1967. en Témouchent
17 FR Pont de l'Isser (D?) 3-0 OC Sebdou (D?) Vitne
18 Rail Club Oran (D?) 0-2 SSEP Maghnia (D4) Vitne
19 USM Trézel (D4) 3-0 * USM Burdeau (D?) etter pakke til Inkerman
20 US Bousfer (D?) 1-0 RC Bel Air (D?) a la Senia
21 ES Bethioua (D?) 1-0 CA-planter (D?) på Sénia
22 Amerikanske Hammam Bou Hadjar (D?) 1-0 US Boufatis (D4) på Gay Stadium - Oran
23 JERN Hassi Ghella (D?) 1-2 EM Oran (D4) i Hammam Bou Hadjar
24 WAC Mercier Lacombe (D4) 5-1 ES Valmy (D?) til Bel Abbots
25 AS Nedroma (D4) 1-0 SC Hai Zabana Oran (D?) 8. oktober 1967 i Telagh
NB: Datidens regelverk ønsket at straffesparkkonkurransen bare grep inn i tilfelle uavgjort i antall hjørner.
  • De tjuefire lagene i første divisjon gjorde sitt inntog sammen med de overlevende fra den første regionale runden i den algeriske cupen under den andre fasen av dette arrangementet. Dette fant sted 8. oktober 1967.
Center League 1967for LRFC ( 2 th  rund)

Western League søndag5. november 1967.
1 OM Arzew (D4) 0-1 ap CAM Mostaganem (D4) Mohammadia.
2 ASPTT Oran (D?) 3-2 ap ES Béthioua (D?) Boufatis.
3 WAC Mercier Lacombe (D4) - USM Saida (D?)
4 FC Telagh (D?) - ES Debdaba (D?)
5 ES Tlemcen (D?) - WAF Mostaganem (D4)
6 Amerikanske Hammam Bou Hadjar (D?) - AS Nedroma (D4)
7 USM Trézel (D?) - Tiaret FC (D?)
8 JSM Relizane (D?) - FR Pont de l'isser (D?)
9 JS Sidi L'houari (D?) - ES El-Ancor (D?)
10 US Mazagran (D?) - Amerikansk varebil (glass) (Oran) (D?)
11 EM Bel Abbes (D4) - FC Oran (D?)
12 SC Hassiane Toual ( fleurus ) (D?) - SSEP Maghnia (D?) i Ain Témouchent
1. 3 EM Oran (D4) - US Bou Sfer (D?)
NB: dessverre kunne vi bare finne to resultater av de tretten kampene som ble spilt her.

Seksti-fjerde runde

WHL (Lofa Oran 4 th  runde) på søndag19. november 1967 .
1 JSM Tlemcen (D3) 0 - 1 la Marsa (D3) Hammam Bou Hadjar
2 WA Tlemcen (D3) 0 - 0 JS Sidi Lahouari (D4) * kampen stoppet på 50 ' Hammam Bou Hadjar
Senter League 4 th  regional runde1967
1 JS Kabylie (D3) 6 - 1 USA Oued Smar (D?)

Kampene ble spilt på 9. desember 1967 og 10. desember 1967

Kampene i 5 th West Regional runde (Lofa Oran) ble spilt10. desember 1967.

# Klubb 1 Resultat Klubb 2 Målscorere Dato og scene
Western League ( 5 th regional runde)
1 CR Témouchent 0 - 1 ES Mostaganem Kheirat Mål scoret etter 31 minutter31. th Bouakeul Stadium (Oran)
2 WA Tlemcen 1 - 1 (*) RC Relizane Bettioui Mål scoret etter 40 minutter40 th / Benadda Mål scoret etter 11 minutter11 th Bouakeul Stadium (Oran)
WA Tlemcen 0 - 2 RC Relizane Benadda Mål scoret etter 67 minutter67 th Guittoun Mål scoret etter 86 minutter86 th kamp gjentatt 24.12.1967 på Sig
3 SCM Oran 3 - 2 RC Oran Ali Cherif Mål scoret etter 25 minutter25 th Bridji Mål scoret etter 57 minutter57 th Bouhizeb Mål scoret etter 60 minutter60 E / Tamengo Mål scoret etter 30 minutter30 th Daho Mål scoret etter 72 minutter72 th i Mers El Kébir
4 MC Saida 1 - 3 ap Nadjah AC Tlemcani Mål scoret etter 20 minutter20 e ( Pen. ) / Djamel Mål scoret etter 37 minutter37 e Omar Mål scoret etter 107 minutter107 e Dbbagh Mål scoret etter 112 minutter112 e Stadion til de 3 Amarouch-brødrene SBA
5 USM Bel-Abbes 1 - 0 EM Oran Dehim Mål scoret etter 73 minutter73 e i Ain Témouchent
6 MC Oran 3 - 0 ER Tighennif Freha Mål scoret etter 11 minutter11 th Belabbés Mål scoret etter 20 minutter20 th Krimo Mål scoret etter 68 minutter68 th i Mohammadia
7 JSM Tiaret 4 - 0 USM Oran Benouali Mål scoret etter 10 minutter10 e Beldjillali Mål scoret etter 49 minutter49 e Majid Mål scoret etter 50 minutter50 e Amara Mål scoret etter 82 minutter82 E i Stade de Meflah Aoued , Mascara
8 ASM Oran 2 - 0 La Marsa Bessol Mål scoret etter 80 minutter80 th Kechra Mål scoret etter 85 minutter85 th i Mostaganem
9 CAM Mostaganem 1 - 3 US Van Oran (brillene) Naas Mål scoret etter 10 minutter10 e ( csc ) / El Madi Mål scoret etter 51 minutter51 e Benali Mål scoret etter 69 minutter69 e Mål scoret etter 82 minutter 82 e i Arzew
10 GC Mascara 5 - 3 USM Trézel Gueddim Mål scoret etter 10 minutter10 e Mål scoret etter 14 minutter 14 e Boudjllal Mål scoret etter 30 minutter30 e Mål scoret etter 60 minutter 60 e maamar Mål scoret etter 35 minutter35 e / Saffi Mål scoret etter 12 minutter12 e Ait Said Mål scoret etter 33 minutter33 e Majid Mål scoret etter 63 minutter63 e i Relizane
1 MC Alger 3 - 1 MS Cherchel Aouadj I Mål scoret etter 48 minutter48 th , Tahir Mål scoret etter 70 minutter70 th Stade Saint Eugéne (Bologhine), Alger
2 JS Kabylie 3 - 1 El Asnam SÅ Brothers-Brakni Stadium , ( Blida )
32 ES Setif Unntatt (tittelinnehaver)

(*) WAT-CSS kamp forlatt på 73 th til følgende hendelser i stadion. Spill på nytt.

16. runde

Kampene ble spilt på 23. desember 1967 og 24. desember 1967

Sentrale ligaer
1 MC Alger 2 - 0 OMR El Anasser Oucif Mål scoret etter 2 minutter2 nd Mål scoret etter 22 minutter 22 nd Stade Saint Eugène (Bologhine), Alger
2 WO Rouiba 3 - 2 USM Alger
3 CR Belcourt 3 - 0 JS Kabylie Hacène Lalmas Soccerball skygge.svg ?
4 NA Hussein Dey 3 - 2 USM Blida
5 OM Saint Eugene 2 - 1 RC Kouba
Western League ( 6 th regional runde) spilles på24. desember 1967
6 MC Oran 3 - 0 US Van Oran (brillene) Hamida Mål scoret etter 19 minutter19 th Freha Mål scoret etter 44 minutter44 th Mål scoret etter 70 minutter 70 th Mers El Kebir stadion
7 SCM Oran 2 - 0 Nadjah AC Douah Mål scoret etter 40 minutter40 th Ali Chérif Mål scoret etter 52 minutter52 nd Mers El Kebir stadion
8 RC Relizane 2 - 1 ap ASM Oran Boukhoubza Mål scoret etter 71. minutt71 e Saffa (1) Mål scoret etter 119 minutter119 e / Kechra Mål scoret etter 17 minutter17 e Benslimane- Mostaganem stadion
9 ES Mostaganem 3 - 0 USM Bel-Abbes Khellil Mål scoret etter 65 minutter65 th Kheirat (1) Mål scoret etter 67 minutter67 th Mål scoret etter 70 minutter 70 th Bouakeul stadion - Oran
10 JSM Tiaret 1 - 1 ap
(i hjørnene 4-3)
GC Mascara tahar Mål scoret etter 76 minutter76 th / Boudjlal Mål scoret etter 17 minutter17 th Bouakeul stadion - Oran

# Klubb 1 Resultat Klubb 2 Målscorere Datert Stadion MERK
1 ES Mostaganem 0 - 0 ES Guelma - 3. februar 1968 Habib-Bouakeul stadion , ( Oran )
2 CR Belcourt 2 - 1 MC Oran Selmi Mål scoret etter 43 minutter43 e , Matem Mål scoret etter 80 minutter80 e / Fréha Mål scoret etter 60 minutter60 e 3. februar 1968 El Annassers Stadium , ( Alger ) -
3 SOM Ain M'lila 1 - 0 SCM Oran Benarab Mål scoret etter 17 minutter17. th 3. februar 1968 Benabdelmalek Stadium , ( Constantine )
4 JSM Skikda 1 - 1 NA Hussein Dey Mål scoret / Mål scoret 3. februar 1968 Akid Chabou stadion, Annaba
5 OM Saint Eugene 0 - 2 USM Annaba 3. februar 1968 Alger -
- JSM Tiaret 2 - 1 WA Rouiba Beladjine Mål scoret etter 6 minutter6 th , Banus Mål scoret etter 44 minutter44 th / Oulakrouz Mål scoret etter 75 minutter75 th 3. februar 1968 Stade 19. juni 1965 , ( Oran )
6 ES Setif 3 - 1 MC Alger Koussim Mål scoret etter 29 minutter29 e Mål scoret etter 55 minutter 55 e , Salhi Mål scoret etter 83 minutter83 e / Oucif Mål scoret etter 30 minutter30 e 4. februar 1968 Benabdelmalek Stadium , ( Constantine ) -
7 RC Relizane 0 - 0 ap JS Jijel - 4. februar 1968 Stade 19. juni 1965 , ( Oran )
Spill på nytt
8 JSM Tiaret 1 - 3 WA Rouiba Tahar Mål scoret etter 38 minutter38 th / Kadi Mål scoret etter 19 minutter19. th , Abrouki Mål scoret etter 60 minutter60 th Mål scoret etter 71. minutt 71 th 17. februar 1968 Stade 19. juni 1965 , ( Oran )

Kvartfinale

Kvartfinalekampene ble spilt på 25. februar 1968

- SCM Oran (D2) 1 - 1 ES Setif (D1) Bouhizeb Mål scoret etter 12 minutter12 E / Belkhairi Mål scoret etter 27 minutter27. th 25. februar 1968 Stade 19. juni 1965 , ( Oran )
1 USM Annaba (D1) 3 - 1 CR Belcourt (D1) Hadjou Mål scoret etter 11 minutter11 e , Houas Mål scoret etter 37 minutter37 e , Bounour Mål scoret etter 52 minutter52 e / Lalmas Mål scoret etter 20 minutter20 e 24. februar 1968 Akid Chabou Stadium, ( Annaba )
2 ESM Guelma (D1) 3 - 0 WO Rouiba (D3) Seridi II Mål scoret etter 21 minutter21 e , Hachouf Mål scoret etter 40 minutter40 e Mål scoret etter 80 minutter 80 e 25. februar 1968 Benabdelmalek Stadium , ( Constantine )
3 NA Hussein Dey (D1) 2 - 1 RC Relizane (D3) Djabar Mål scoret etter 9 minutter9 e ( Pen. ) , Aek Bahmane Mål scoret etter 69 minutter69 e / Guittoune Mål scoret etter 50 minutter50 e 7. april 1968 El Annassers Stadium , ( Alger )
4 ES Setif 2 - 1 ap SCM Oran Salhi Mål scoret etter 76 minutter76 th , Belkhairi Mål scoret etter 104 minutter104 th / Bouhizeb Mål scoret etter 88 minutter88 th 10. mars 1968 Benabdelmalek Stadium , ( Constantine )

Semifinaler

Semifinalekampene ble spilt 7. april og 5. mai 1968.

klubb 1 score klubb 2 målscorere dato og sted
ES Guelma (d1) 1 - 2 ES Setif (d1) Boureghi Mål scoret etter 54 minutter54 th / Koussim Mål scoret etter 18 minutter18. th , Mattem Mål scoret etter 75 minutter75 th 04/07/1968 Stade Benabdelmalek , ( Constantine )
NA Hussein Dey (d1) 2 - 1 USM Annaba (d1) H. Saadi Mål scoret etter 27 minutter27. th , Kassoul Mål scoret etter 80 minutter80 th / Hedjou Mål scoret etter 56 minutter56 th 05.05.1968, Stade El Annasser, Alger

Endelig

Å gå ES Setif 3 - 2 NA Hussein Dey El Annasser Stadium , ( Alger )
19. mai 1968
UTC + 1
Koussim Mål scoret etter 12 minutter12 th
Bouyahi Mål scoret etter 84 minutter84 th ( CSC )
Salhi Gullmål scoret i det 116. minutt 116 th
( 1 - 0 , 2 - 2 , 2 - 2 ) Mål scoret etter 47 minutter47 th Saadi
Mål scoret etter 60 minutter 60 th Aouar
Tilskuere: rundt 15.000
kringkastere: ENTV Terrestrial

Gagaa - Tchier - Guedjali - Ah. Boulekfoul - Bourouba - Kharchi - L. Messaoudi - A. Salhi - Abdallah Mattem - Koussim - Gharzouli (Fellahi) Lag M. Amar - Meghalsi - Bouyahi - Yahia - Nazef - Bouali - O. Aouar - Bahmane - Kassoul - H. Saadi - Oualiken (Djebbar)

Trener:
Mokhtar Arribi
Trener:
Hamoud Loudahi sa Fez

Junior Algerian Cup-finale

Redigering Datert Vinner Resultat Finalist plassering
1967-1968 19. mai 1968 RC Kouba 4 - 1 JSM Skikda Stadion 20. august 1955 , Alger
19. mai 1968 RC Kouba 4 - 1 JSM Skikda El Annasser Stadium , ( Alger )
UTC + 1
Ait Mesbah Mål scoret etter 3 minutter3 e
Saadedine Mål scoret etter 48 minutter48 e
Ghani Mål scoret etter 77 minutter77 e Mål scoret etter 85 minutter 85 e
( 1 - 1 ) Mål scoret etter 41 minutter41 th Ait Ouali Tilskuere: cirka 15 000 dommere
: M. Daho
Assistentdommere  : MM. Benatia og Mami
Khali, Dejllouli, Fourar, Ould Slimane (Zamouchi), Toubaline, Bouzid, Zemirli, Aït Chegou, Ghani, Aït Mesbah, Saâdedine Lag Tifoute, Bouslouguia, Medjined, Ramdane, Bouznade, Hafsi, Belkacem, Bellahsel, Aït Ouali, Djeffal, Lahmar (Nedjali)

Merknader og referanser

Referanser

1. Resultatene av dette en st regional vestlige runde dukket opp i stemmen til Orania antall 499 av Torsdag 19 juli 2001 side 23 (61st del av retrospektiv av Oran fotball).
  2. Resultatene av 2 nd regional vestlige runde publisert på stemmen til Oranie antall 500 av lørdagen, 21 juli 2001 side 23. (62. del av retrospektiv av Oran fotball).
  3. kilde: bordet til den tredje vestlige regionale runden i den algeriske fotballcupen, sesong 1967-1968, dukket opp på stemmen til Oranie nummer 503 tirsdag 24. juli 2001 side 23. (65. del av retrospektivet til Oran fotball , av n benfreha, arkiv av m'hammed.)
  4. Stemmen til Oran antall 505 av 26. juli 2001 Page torsdag 23 (retrospektiv 67 th episode)
  5. avisen stemmen til Oran antall 506 av lørdagen, 28 juli 2001 side 23. ( 68 th episode av Oran retrospektiv fotball N. Benfreha.

Merknader

1. ES Guelma kvalifiserte så vel som besøkende klubb
  2. et lag spiller Ain M'lila bærende nummer 10, ble utvist i en st halvdel, den samme spilleren tilbake til 2 e pause med et annet antall. Etter reservasjoner formulert av SCM Oran, ble ASAM diskvalifisert og kampen vant av grønt teppe med en score på 3-0 og kvalifisering for det besøkende laget.
  3. NA Hussein Dey kvalifiserte så vel som besøkende klubb
  4. JSM Tiaret stiller en ikke-kvalifisert spiller, n o  2, Banus , fotballmyndighetene har bestemt seg for å spille kampen på nytt.
  5. RCR vinner i hjørner 8-2, men diskvalifiseres etter deltakelse av spiller Relizanais Belhaoua , som var under suspensjon. 04/02/1968 åpnet forbundskontoret filen for kampen under press fra sportsminister Ben Mahmoud og kvalifiserte deretter Relizane-teamet.