Nettsted (er) 8, finale på Dominique-Duvauchelle stadion i Créteil

Utmerkelser
Vinner Våpenskjold Réunion DOM.svg Møtet
Finalist Martinique-flagget.svg Martinique

Navigasjon

Den 2008 Overseas Cup er den første utgaven av Seas fotball cup , en fransk konkurranse skapt av den franske Football Federation (FFF) og Amateur Football League (LFA) som setter de fotball lag fra alle utenlandske ligaer .

Denne konkurransen fant sted i Frankrike i Île-de-France-regionen fra 24. september til 4. oktober 2008 og ble vunnet av Reunion Island .

Vinneren blir kronet som Ultramarine Football Champion og spiller mot vinneren av den franske fotballligaen for å oppnå tittelen beste franske fotballliga.

Hele konkurransen ble sendt i FrankrikeFrance Télévisions gruppekanal France Ô , Eurosport og RFO .

Regler

I denne konkurransen kan det ikke bli uavgjort. Hvis de to lagene fortsatt er uavgjort på slutten av reguleringstiden, er det ingen overtid, men straffesparkkonkurranse for å bestemme vinneren av kampen.

I gruppespillet tildeles poengene for klassifiseringen som følger:

Vinnerne av hvert pulje konkurrerer i finalen for å vinne pokalen. Andreplassene fra hvert pulje møtes i kampen om tredjeplassen. Den tredje fra hver pulje møtes i kampen om femteplassen.

Tahiti 0 3 0 0 3 0 0 3 -3
24. september 2008 Tahiti 0 - 1 Flagg av Ny-Caledonia.svg Ny Caledonia Stade Marville , La Courneuve ( Seine-Saint-Denis )
Oppmøte:
Dommer:
Michel Hmeun Mål scoret etter 90 minutter90 th
24. september 2008 Flagg av Guadeloupe (lokal) variant.svg Guadeloupe 0 - 1 Martinique-flagget.svg Martinique

Stade Marville , La Courneuve ( Seine-Saint-Denis )
Fremmøte: 1000
Dommer: André Macoral ( Réunion )
Patrick Percin Mål scoret etter 46 minutter46 th
27. september 2008 Flagg av Ny-Caledonia.svg Ny Caledonia 0 - 4 Flagg av Guadeloupe (lokal) variant.svg Guadeloupe Kommunalt stadion , Melun ( Seine-et-Marne )
27. september 2008 Tahiti 0 - 1 Martinique-flagget.svg Martinique

Kommunalt stadion , Melun ( Seine-et-Marne )
Publikum:
Dommer:
Louis St. Louis-Augustin Mål scoret etter 12 minutter12. th
30. september 2008 Tahiti 0 - 1 Flagg av Guadeloupe (lokal) variant.svg Guadeloupe Stade Yves-du-Manoir , Colombes ( Hauts-de-Seine )
Publikum:
Dommer: Ali Inraki ( Mayotte )
Ludovic Gotin Mål scoret etter 74 minutter74 e
30. september 2008 Flagg av Ny-Caledonia.svg Ny Caledonia 1 - 1 (3 fane 4) Martinique-flagget.svg Martinique Léo-Lagrange Stadium , Poissy ( Yvelines )
Crowds:
Cesar Lolohea Mål scoret etter 48 minutter48 th Kévin Saint-Louis-Augustin Mål scoret etter 49 minutter49 th

Våpenskjold av Mayotte.PNG Mayotte 0 2 0 0 0 2 3 10 -7
25. september 2008 Våpenskjold av Mayotte.PNG Mayotte 1 - 6 Våpenskjold Réunion DOM.svg Møtet Stade Jean-Rolland , Franconville ( Val-d'Oise )
Crowds:
Dommer:
Anli Abdou Mål scoret etter 71. minutt71 e Mamoudou Diallo Mål scoret etter 15 minutter15 th Mål scoret etter 55 minutter 55 th Mål scoret etter 80 minutter 80 th
Quentin Boesso Mål scoret etter 36 minutter36 th Mål scoret etter 87 minutter 87 th
Eric Farro Mål scoret etter 50 minutter50 th
28. september 2008 Guyana 4 - 2 Våpenskjold av Mayotte.PNG Mayotte Léo-Lagrange sportskompleks , Bonneuil-sur-Marne ( Val-de-Marne )
Oppmøte:
Dommer:
Wilson Lecante David Martinon Wilson Lecante Mario ClothildeMål scoret
Mål scoret
Mål scoret
Mål scoret
1 st oktober 2008 Guyana 0 - 2 Våpenskjold Réunion DOM.svg Møtet Stade Henri-Longuet , Viry-Châtillon ( Essonne )
Crowds:
Dommer: M. Christian
Gérard Clerc 26 e Rudy Merille 45 e Gérard Clerc 71 thAdvart etter 26 minutter
rødt kort
Gult kortGult kortrødt kort
Eric Farro Mål scoret etter 2 minutter2 e
Quentin Boesso 31 th Quentin Boesso 31 th ( PEN. ) Frederick Nativel 50 thAdvart etter 31 minutter
Mål scoret etter 31 minutter
Advart etter 50 minutter

Klassifiseringskamper

Match 5 th  Place
3. oktober 2008 Flagg av Ny-Caledonia.svg Ny Caledonia 3 - 2 Våpenskjold av Mayotte.PNG Mayotte Stade Marville , La Courneuve , Seine-Saint-Denis
Oppmøte:
Dommer: Phillippe Touraine ( Guadeloupe )
Pierre Wajoka Mål scoret etter 53 minutter53 th Mål scoret etter 87 minutter 87 th
Bertrand Kai Mål scoret etter 58 minutter58 th
Tarmidhi Hamada Mål scoret etter 12 minutter12 th
Ahamadi Houmadi Mål scoret etter 50 minutter50 th
Match 3 th  Place
3. oktober 2008 Flagg av Guadeloupe (lokal) variant.svg Guadeloupe 4 - 0 Guyana Stade Marville , La Courneuve , Seine-Saint-Denis
Crowds:
Dommer:
Lery Hannany Mål scoret etter 1 minutt1 re Mål scoret etter 62 minutter 62 e
Jean-Luc Lambourde Mål scoret etter 37 minutter37 e
Minnji Gomez Mål scoret etter 47 minutter47 e

Endelig

4. oktober 2008 Martinique-flagget.svg Martinique 0 - 1 Våpenskjold Réunion DOM.svg Møtet Dominique-Duvauchelle Stadium , Créteil , Val-de-Marne
Crowds:
Dommer: Hervé Piccirillo ( Frankrike )
Rodrigue Audel 56 th Marc-Harry Codassé 79 th Ulrik Cilis 81 thAdvart etter 56 minutter