Vinner Møtet
Sekund Mauritius
Tredje Mayotte

Navigasjon

Den fotball er en av fjorten disipliner sport programmere i Indiahavet i 2019 øyene i spill , den tiende utgaven av spill i Det indiske hav øyene , som ble holdt i Mauritius ijuli 2019. I finalen ble Maurices 5 skudd på mål enten avvist av Reunion-keeperen eller skudd ved siden av målet.

( 1 - 0 )
20. juli 2019 Seychellene 0 - 0 Madagaskar Stade Auguste Volaire , Flacq , Mauritius
( 0 - 0 )
22. juli 2019 Madagaskar 1 - 1 Mauritius Stade George-V , Curepipe , Mauritius
Michel Mål scoret etter 16 minutter16 e ( 0 - 1 ) Mål scoret etter 43 minutter43 e Nazira Voldgift: Fabrice Commandant
Anjy Vardapin Mål scoret etter 20 minutter20 th
Jean-Michel Fontaine Mål scoret etter 22 minutter22 nd , Mål scoret etter 67 minutter67 th
Mathieu Sarpedon Mål scoret etter 62 minutter62 n
( 2 - 0 )
18. juli 2019 Mayotte Flagg av Mayotte (lokal) .svg 2 - 0 Komorene Stade Auguste Volaire , Flacq , Mauritius
Kamal Ben Djadid Mål scoret etter 50 minutter50 th
Mouhtar Madi Ali Mål scoret etter 77 minutter77 th
( 0 - 0 )
20. juli 2019 Møtet 1 - 0 Flagg av Mayotte (lokal) .svg Mayotte Stade George-V , Curepipe , Mauritius
Assoumani Akbar Mål scoret etter 76 minutter76 th ( 0 - 0 ) Voldgift: Imtehaz Heeralall
20. juli 2019 Maldivene 0 - 3 Komorene Stade George-V , Curepipe , Mauritius
( 0 - 3 ) Mål scoret etter 26 minutter26 e Ibroihim Yusuf
Mål scoret etter 36 minutter36 e Issa Nazarali
Mål scoret etter 44 minutter44 e Malaga Soulaimana
Voldgift: Patrice Milazare
22. juli 2019 Mayotte Flagg av Mayotte (lokal) .svg 3 - 1 Maldivene Stade George-V , Curepipe , Mauritius
( 1 - 1 )
22. juli 2019 Komorene 1 - 0 Møtet Stade George-V , Curepipe , Mauritius
Nassim Ali Mål scoret etter 90 + 2 minutter90 + 2 nd ( 0 - 0 ) Voldgift: Imtehaz Heeralall

24. juli 2019 Mauritius 1 - 0 ap Mayotte Stade George-V , Curepipe , Mauritius
Perticots Mål scoret etter 115 minutter115 th ( penn ) ( 0 - 0 , 0 - 0 , 0 - 0 ) Dommer: Adam Fazeel
Match 3 th  Place
26. juli 2019 Seychellene 1. 3 Mayotte Stade Auguste Volaire , Flacq , Mauritius
( 1 - 1 ) Voldgift: Fabrice Commandant
Endelig
28. juli 2019 Mauritius 1 - 1 ap Møtet Stade Auguste Volaire , Flacq , Mauritius
Francois Mål scoret etter 70 minutter70 th ( 0 - 1 , 1 - 1 , 1 - 1 ) Mål scoret etter 45 + 1 minutter45 + 1 st Jean-Michel Fontaine Tilskuere: 7000 dommere
: Athoumane Mohamed
Skudd på mål
0 - 1

Brakker Kaptein - Agathe Erstattet (Fabrice Augustine Kom etter 66 minutter66 th  ), Francis Rasolofonirina, Dorza - St Martin Samuel Breaststroke Erstattet(Jonathan Spéville Oppgitt etter 120 minutter120 th  ), Emmanuel Vincent ( 67 th ), Stephan Nabob (Mervyn Jocelyn 99 th  ), Botlar (Kevin Perticots 46 th  ) - Adrien François ( 84 e ) - Nazira Trener: Akbar Patel . Advart etter 67 minutter ErstattetKom etter 99 minutter ErstattetKom etter 46 minutterAdvart etter 84 minutter
Lag Mathieu Pelops - Dubaril Erstattet (Thomas Alpou Boulaque Kom etter 80 minutter80 th  ), Jacques Boyer, Yohan Guichard Bertrand Bador - Loïc River Erstattet(Alexander Loricourt Kom etter 106 minutter106 th  ), Thomas Souevamanien ( 69 th ), Sébastien K'Bidi, Damour - Sylvain Phileas (Anjy Vardapin 69 e  ) - Jean-Michel Fontaine Trener: Jean-Pierre Bade . Advart etter 69 minutter ErstattetKom etter 69 minutterKaptein