1 Offisielle nasjonale og internasjonale konkurranser.
Sist oppdatert: 22. januar 2021

João Alves de Assis Silva , med kallenavnet Jô , født den23. mars 1987til Sao Paulo i Brasil , er en fotballspiller internasjonal brasilianer som går til senterposisjon for klubben Brazilian of Corinthians .

Biografi

Hos SC Corinthians

Dannet i den brasilianske klubben SC Corinthians i 1997 , ble han kalt til det brasilianske ungdomslandslaget og samme år i 2002 og vant den brasilianske cupen for ungdomsfotball. De29. juni 2003, til slutt debuterte han i Corinthians 'første lag i kampen mot Guarani på bare 16, som er en ny rekord for klubben. Hans første mål blir scoret i august samme år. I 2005 var Jô Champion i Brasil, og etter mer enn tre sesonger med denne klubben har han 106 kamper spilt og 17 scoret.

På CSKA Moskva

I desember 2005 forlot han hjemlandet og ble med i den russiske klubben CSKA Moskva i en periode på fire år. Jô viste talentet sitt i løpet av 2006-sesongen ved å fullføre toppscorer for CSKA, som han vant det russiske mesterskapet med . Blant hans 14 mål er det første mot FC Chakhtar Donetsk og fire mål til blir scoret mot Chinnik den26. mars 2006 (seier 5-1).

I 2007 startet han med landslaget sitt, og spilte årets siste vennskapskamp mot Tyrkia (0-0). I 2007-sesongen scoret han 13 mål og ble for andre gang i karrieren kåret til CSKA Moskvas toppscorer bundet med lagkamerat Vágner Love . Jô scorer 44 mål for CSKA Moskva , like mange som Ivica Olić .

Til Manchester City

De 2. juli 2008, Signerer Jô en fireårskontrakt til fordel for Manchester City . Overgangssummen er 18 millioner pund , eller rundt 24 millioner euro, som den gang var en rekord for klubben (da slått av ankomsten av Robinho for 42 millioner euro). Ijanuar 2009, etter gjennomsnittsprestasjoner (1 mål på 9 kamper) og begrenset spilletid, lånes han ut til Everton i seks måneder.

Han starter for Everton videre 7. februar 2009mot Bolton og han klarer å score i sin første opptreden på 49 th før du gjør en dobbel til 90 th of straff . Han scoret fem mål til for Toffees i løpet av sesongen, men Everton-klubben holdt ham ikke.

I januar 2010, Jô er utlånt til den tyrkiske klubben Galatasaray for en periode på 4 måneder. Istanbul-klubben har ikke muligheten til å kjøpe spilleren. Han scorer sitt første mål mot Denizlispor på31. januar 2010 på farten og lede klubben sin til seier.

Tilbake til Brasil

De 20. juli 2011, Jô returnerer til Brasil og signerer en kontrakt med SC Internacional . Et år senere forlot Jô International for Atlético Mineiro . Fire år gjenstår på Galo-klubben, som kulminerte med Copa Libertadores- seieren i 2013 . Han er konkurransens toppscorer med sju mål.

I Emiratene så i Kina

I juli 2015, signerer han i Al Shabab-klubben . De5. februar 2016, ble han med i det kinesiske mesterskapet ved å signere i Jiangsu Suning .

Korinterne

De 2. november 2016, Jô returnerer til treningsklubben ved å forplikte seg til tre år med korinterne .

Nagoya Grampus

De 3. januar 2018, Jô engasjerer seg med Nagoya Grampus og slår rekorden for overføring til Japan med summen av elleve millioner euro.

Tilbake til Korinterne

De 18. juni 2020, Returnerer Jô til Corinthians , treningsklubben sin, og paraferer en tre og et halvt års kontrakt.