Trener Steve Bruce (til3. oktober 2018) deretter Dean Smith (siden10. oktober 2018)
Beste spiss Mesterskap  : Tammy Abraham (25 mål)
Alle konkurranser  : Tammy Abraham (25 mål)
Beste forbipasserende Alle konkurranser  : Conor Hourihane (10 assists)

Gensere

Kit venstre arm astonvilla1819h.png Kroppssett astonvilla1819h.png Kit høyre arm astonvilla1819h.png Kit shorts astonvilla1819h.png Kit sokker astonvilla1819h.png Hjem Kit venstre arm astonvilla1819a.png Kroppssett astonvilla1819a.png Kit høyre arm astonvilla1819a.png Kit shorts astonvilla1819a.png Kit sokker astonvilla1819a.png Utenfor Kit venstre arm astonvilla1819t.png Kroppssett astonvilla1819t.png Kit høyre arm astonvilla1819t.png Kit shorts astonvilla1819t.png Kit sokker astonvilla1819t.png Annen

Kronologi

Den 2018-2019 sesongen av Aston Villa Football Club er klubbens tredje sesong i Championship , den andre hierarkiske nivå i engelsk fotball. Dette er 144 th klubben historie sesongen. Klubben er engasjert den sesongen i Championship , FA Cup og Carabao Cup .

Nåværende profesjonell arbeidsstyrke

Første tabell viser profesjonelle troppen til Aston Villa FC for sesongen 2018-2019. Den andre viser lånene som ble gitt av klubben i løpet av samme sesong.

Lånte spillere

Denne tabellen viser spillerne som er lånt ut av Aston Villa i løpet av 2018-2019 sesongen.

Vennskapskamper

De 5. juni 2018, kunngjør klubben vennskapskamper mot Telford United , Kidderminster Harriers , Walsall og Dynamo Dresden .

Vennskapskampdetaljer
Vennskapskamp nr. 1 Telford United 0 - 3 Aston Villa New Bucks Head  (in) , Telford , England
Torsdag 14. juni 2018
15:00 BST
( 0 - 1 ) Mål scoret etter 19 minutter19 e ,Mål scoret etter 74 minutter 74 e Kodjia
Mål scoret etter 81 minutter81 e Hourihane
Tilskuere: 1.390

Rapportere
Vennskapskamp nr. 2 Kidderminster Harriers 1 - 1 Aston Villa Aggborough Stadium  (in) , Kidderminster , England
15:00 BST
Horsfall Mål scoret etter 9 minutter9 th ( 1 - 1 ) Mål scoret etter 11 minutter11 th Knibbs Tilskuere: 2.146

Rapportere
Vennskapskamp nr. 3 Walsall 1 - 4 Aston Villa Bescot Stadium  (in) , Bescot  (in) , Walsall , England
søndag 17. juni 2018
19.45 BST
Guthrie Mål scoret etter 68 minutter68 th ( 0 - 3 ) Mål scoret etter 4 minutter4 th ,Mål scoret etter 23 minutter 23 rd ,Mål scoret etter 54 minutter 54 th Hourihane
Mål scoret etter 39 minutter39 th Whelan
Tilskuere: 3.501

Rapportere
Match Friendly 4 og Bass Charity Vase  (en) Burton albion 0 - 4 Aston Villa Pirelli Stadium , Burton upon Trent , England

Rapportere
Vennskapskamp nr. 5 Aston Villa 1. 3 West Ham United Bescot Stadium  (in) , Bescot  (in) , Walsall , England
mandag 25. juni 2018
15:00 BST
Grønn Mål scoret etter 85 minutter85 th ( 0 - 2 ) Mål scoret etter 10 minutter10 th Antonio
Mål scoret etter 27 minutter27 th Arnautovic
Mål scoret etter 84 minutter84 th Snodgrass
Voldgift: Darren Bond
Rapportere
Vennskapskamp nr. 6 Dynamo Dresden 1 - 2 Aston Villa Rudolf-Harbig-Stadion , Dresden , Tyskland
Torsdag 28. juni 2018
14:00 BST
Koné Mål scoret etter 25 minutter25 th ( 1 - 0 ) Mål scoret etter 55 minutter55 th ,Mål scoret etter 59 minutter 59 th Grønn Tilskuere: 9678

5 Aston Villa 1-1 Lesning 4 th

Aston Villa startet sesongen med en 3-1-seier i Hull City , til tross for hjemmelagets åpning, takket være mål fra Tommy Elphick , Ahmed El-Mohammady (som da scoret mot sin tidligere klubb) og Alan Hutton . For det andre spillet vant Villans 3-2 mot Wigan , mens de var bak 2 mål mot 1 på timemerket til tross for åpningsmålet til James Chester . Aston Villa vil da utjevne med et mål mot sin leir Cheyenne Dunkley og Birkir Bjarnason vil levere Villa Park markerer 94 th minutt. Neste dag, Aston Villa vil innrømme det 1-1 trekke plenen Ipswich Town tross åpne poengsum Jonathan Kodjia og uten Edun på 39 th minutt. for sin andre hjemmekamp for sesongen mot Brentford , de Lions vil snappe uavgjort takket equalizer i det siste minuttet av ekstra tid for Jonathan Kodjia , som hadde utlignet for første gang før halv tid. For det siste spillet i august, vil Villa innrømme en tredje uavgjort remis mot Reading , til tross for Ahmed El-Mohammadys åpning etter pause, og innrømmet et straffemål i siste øyeblikk. Ekstra etter en felling av James Chester .

August-spilldetaljer
1 st  dag Skrogby 1. 3 Aston Villa KCOM Stadium , Hull
mandag 6. august 2018
19:45 BST
Evandro Mål scoret etter 7 minutter7. th ( 1 - 1 ) Mål scoret etter 14 minutter14 th Elphick (Avgjørende pasning Grealish )
Mål scoret etter 70 minutter 70 th El-Mohammady (Avgjørende pasning Hourihane )
Mål scoret etter 75 minutter 75 th Hutton (Avgjørende pasning El-Mohammady ) 76 th Hutton 90 th Bjarnason
( Avgjørende pasningMcGinn ) Chester Mål scoret etter 13 minutter13 e
Dunkley Mål scoret etter 63 minutter63 e ( csc )
Grealish 86 e Bjarnason 90 + 4 eAdvart etter 86 minutter
Mål scoret etter 90 + 4 minutter
( 1 - 1 ) Mål scoret etter 41 minutter41 e Powell 50 e McManaman 55 e Connolly ( Powell ) 58 e Morsy 66 e Dunkley 86 e Evans
  Advart etter 49 minutter
( 1 - 1 ) Mål scoret etter 21 minutter21 e Kodjia (Avgjørende pasning McGinn ) 65 e Hutton 80 e McGinn
19:45 BST
Kodjia 16 th , ( Adomah ) 39 th , 90 + 5 th Chester 67 th Grealish 68 thAdvart etter 16 minutter Avgjørende pasningMål scoret etter 39 minutterMål scoret etter 90 + 5 minutter
Advart etter 67 minutter
Advart etter 68 minutter
( 1 - 1 ) Mål scoret etter 23 minutter23 e (Avgjørende pasning Watkins ),Mål scoret etter 82 minutter 82 e Maupay 32 e Watkins 75 e Benrahma
15:00 BST
( Avgjørende pasningEl-Ghazi ) El-Mohammady Mål scoret etter 51 minutter51 e ( 0 - 0 ) Advart etter 58 minutter 58 e Méïté 70 e Sims 90 + 3 e ( Pen. ) Baldock
10 Bristol City 1-1 Aston Villa 15. th

Villa startet dårlig i begynnelsen av september og ble i stor grad slått 4-1 på Sheffield United , med den eneste Villan- målgiveren som var Anwar El-Ghazi . I neste kamp på Blackburn Rovers- plenen , tillater Conor Hourihane laget sitt å snappe poenget med uavgjort (1-1) ved å score et mål fra et frispark i tilleggstid for andre omgang. The Clarets & Blue retur til seier, noe de ikke hadde kjent i fem kamper, mot Rotherham UnitedVilla Park (2-0 seier), takket være scoringer av Tammy Abraham og Yannick Bolasie , som alle poengsum begge sine første mål i sin nye trøye. Aston Villa opplevde sitt første nederlag for sesongen hjemme mot Sheffield Wednesday med poengsummen på 2 mål mot 1, til tross for utligningen signert John McGinn , med en fantastisk volley utenfor sekstenmeteren . For den siste kampen i september, på grunn av Bristol City , skiltes de to lagene rygg mot rygg (uavgjort 1-1), Birkir Bjarnason utlignet for Lions i ledelsen på tilleggstid av den første perioden.

Avgjørende pasning Mål scoret etter 49 minutter
( 3 - 0 ) Mål scoret etter 61 minutter61 e El Ilghazi (Avgjørende pasning Whelan ) 70 e Grealish
Tilskuere: 26 030
Dommer: James Linington
Rapportere
7 th  dag Blackburn rovers 1 - 1 Aston Villa Ewood Park , Blackburn
lørdag 15. september 2018
17:30 BST
Evans 47 th Lenihan 53 th ( Graham ) Dack 76 th Reed 86 thAdvart etter 47 minutter
19:45 BST
( Avgjørende pasningKodjia ) Abraham Mål scoret etter 27 minutter27 e , 68 e El Ilghazi 37 e ( El-Mohammady ) Bolasie 82 eAdvart etter 68 minutter
Advart etter 55 minutter
( 0 - 0 ) Advart etter 21 minutter 21 e A. Baker  (en)
Mål scoret etter 49 minutter49 e Matias (Avgjørende pasning Reach )
Mål scoret etter 49 minutter 49 e Fletcher (Avgjørende pasning Pelupessy )
( 1 - 1 ) Advart etter 26 minutter 26 e Kodjia
Mål scoret etter 45 + 3 minutter45 + 3 e Bjarnason (Avgjørende pasning Hourihane ) 62 e Hutton
15 Queens park rangers 1-0 Aston Villa 16. th

Aston Villa starter oktober med en sprø kamp mot Preston North End  : med scoringer av Jonathan Kodjia og Tammy Abraham i første halvår, de Villans tror de er på vei mot seier, men James Chester fouls i boksen reparasjon og blir utvist. Gjestene konverterer straffen og scorer deretter to mål til, men Yannick Bolasie utligner i begynnelsen av ekstra tid, så drar Aston Villa fordel av et straffespark (oppnådd av Birkir Bjarnason ), men Glenn Whelan ser sitt forsøk avvist av motstanderens keeper. De to lagene drar derfor rygg mot rygg (uavgjort 3-3). Trener Steve Bruce fikk deretter sparken på3. oktoberpå grunn av manglende dårlige resultater. De Lions deretter mistet 2 mål til en i interims på bakken av Millwall , til tross for åpneren av Tammy Abraham . De10. oktober, Dean Smith er utnevnt til klubbtrener, og John Terry assistenttrener. For Dean Smiths første vant Aston Villa hjemme 1-0 mot Swansea City takket være nok et mål fra Tammy Abraham . I det følgende kampen på plenen av Norwich City , Villa klarte ikke å kjede og tapte 2 mål til 1, mens James Chester hadde åpnet scoring. For siste kamp i oktober, blir Clarets & Blue nok en gang beseiret på veien, denne gangen til Queens Park Rangers med et mål på null.

Spilldetaljer i oktober
11 th  dag Aston Villa 3 - 3 Preston North End Villa Park , Birmingham
tirsdag 2. oktober 2018
19:45 BST
( Avgjørende pasningEl-Mohammady ) Kodjia Mål scoret etter 26 minutter26 th
( Avgjørende pasningMcGinn ) Abraham Mål scoret etter 37 minutter37 th
Chester 54 th Grealish 71 th McGinn 78 th ( Tuanzebe ) Bolasie 90 + 1 e Whelan 90 + 6 thrødt kort
Advart etter 71 minutter
Advart etter 78 minutter
Avgjørende pasning Mål scoret etter 90 + 1 minutter
Mangel på
( 2 - 0 ) Mål scoret etter 61 minutter61 e ( Pen. ) , 90 + 5 e Johnson 64 e Davies 79 e Gallagher 79 e Moult ( Gallagher ) 87 e Nmecha 89 e PearsonAdvart etter 90 + 5 minutter
15:00 BST
Elliott 4 e , 48 e ( Cooper ) Ferguson 26 eAdvart etter 4 minutter Mål scoret etter 48 minutter
19:45 BST
Zimmermann 5 e ( Buendía ) 54 e , ( Stiepermann ) Rhodes 73 e Trybull 87 eAdvart etter 5 minutter
Avgjørende pasningMål scoret etter 54 minutterAvgjørende pasning Mål scoret etter 73 minutter
( 0 - 1 ) Mål scoret etter 19 minutter19 th Chester (Avgjørende pasning Hourihane ) 45 th Taylor
Advart etter 45 minutter
Tilskuere: 24 977
Dommer: Simon Hooper
Rapportere
14 th  dag Queens park rangers 1 - 0 Aston Villa Loftus Road , Shepherd's Bush , London
Torsdag 26. oktober 2018
19:45 BST
Lynch 29 th ( Cameron ) Wszołek 38 th , 80 th Luongo 82 nAdvart etter 29 minutter
14 Aston Villa 5-5 Nottingham skog 8. th

For den første kampen i november mottar Aston Villa Bolton Wanderers , og vinner 2 mål mot 0 takket være mål fra Jack Grealish og James Chester , sistnevnte har reddet en ball på linjen med en akrobatisk gest. Mens poengsummen var 1-0. Villa klarer deretter å strenge sammen en ny borte seier på Derby County plenen , og scorer tre mål på ti minutter (mellom 74 og 84) John McGinn scorer dermed det første målet, deretter imitert av Tammy Abraham og Conor Hourihane . Neste kamp er ingen ringere enn Second City-derbyet , mellom Aston Villa og Birmingham City på plenen på Villa Park . De Villans medgir åpneren, men scoringer av Jonathan Kodjia og Jack Grealish atskilt med 2 minutter la Clarets og blå til å lede til pause. I andre omgang får Tammy Abraham en straffe , som han forvandler selv. Gjestene reduserte da poengsummen, men Alan Hutton scoret et suveren solomål som forseglet seieren til Aston Villa 4-mål til 2, og for første gang i sesongen tre seire på rad. Denne serien avsluttes dagen etter, fordi løvene innrømmer uavgjort mot Nottingham Forest på slutten av en eksepsjonell kamp, ​​tegnet av ti scorede mål for en endelig score på 5 mål overalt. Dette spillet startet veldig dårlig for Aston Villa , da de slo inn to mål i kampens åpningsminutter, men Tammy Abraham scoret en brace på tre minutter og satte laget sitt tilbake på like felt. Nottingham Forest vil da score et nytt mål, som Tammy Abraham vil svare på igjen. På retur fra garderoben innrømmet Villa et nytt mål, men utvisningen av Tobias Figueiredo vil tillate Clarets & Blue å score to nye mål, scoret av Tammy Abraham (for hans fjerde og siste mål for kvelden) og av Anwar El-Ghazi . Men Lewis Grabban , tidligere spiller for Aston Villa , som allerede er forfatter av åpneren, vil utjevne og score det siste målet i denne sprø kamp. Vi kan legge vekt på firdoblet Tammy Abraham , men også prestasjonen til spilleren Nottingham Forest , Joe Lolley , involvert i hvert av målene for laget sitt med et mål og fire assist, som virkelig vil skade Villans.

( 0 - 0 ) Advart etter 17 minutter 17 e Adomah
Mål scoret etter 74 minutter74 e (Avgjørende pasning Bolasie ) 76 e McGinn 78 e ( McGinn ) Abraham 84 e HourihaneAdvart etter 76 minutter
Mål scoret etter 76 minutterAdvart etter 77 minutter
( 2 - 1 ) Mål scoret etter 28 minutter28 th (Avgjørende pasning C. Mahoney ), 89 th Jutkiewicz 57 th ( Adams ) Pedersen 62 th W. Harding 90 th KieftenbeldAdvart etter 89 minutter
19:45 GMT
( Avgjørende pasningBolasie ) Mål scoret etter 11 minutter11 th , Mål scoret etter 14 minutter14 th , Mål scoret etter 36 minutter36 th ( penn. ) , ( Avgjørende pasningGrealish ) Abraham Mål scoret etter 71. minutt71 th
Bolasie 20 th Hutton 69 th ( Taylor ) El-Ghazi 75 th , 87 thAdvart etter 20 minutter
Advart etter 69 minutter
Avgjørende pasning Mål scoret etter 75 minutterAdvart etter 87 minutter
( 3 - 3 ) Mål scoret etter 3 minutter3 e (Avgjørende pasning Lolley ),Mål scoret etter 82 minutter 82 th (Avgjørende pasning Lolley ) Grabban
Mål scoret etter 6 minutter6 e (Avgjørende pasning Lolley ) Carvalho
Mål scoret etter 62 minutter62 e (Avgjørende pasning Lolley ) Cash
Mål scoret etter 51 minutter51 e (Avgjørende pasning Colback ) Lolley 65 e Yacob 68 e Figueiredo 69 e Darikwa 78 e Colback
rødt kort
Tilskuere: 32 368
Rapportere
  Rangering
Rang Team Pts J G IKKE P Bp Bc Diff Kvalifisering eller nedrykk
2 Sheffield forent 89 46 26 11 9 78 41 +37 Opprykk til Premier League
3 Leeds United 83 46 25 8 1. 3 73 50 +23 Kvalifisering til sluttspillet  for EFL-mesterskapet ( fr )