Tredje Paraguay
Mål 47 (4,7 per kamp)
Toppscorer (r) T. Fernandez (7)

Navigasjon

Den Søramerikansk Championship 1939 Fotball er den femtende utgaven av mesterskapet i Sør-Amerika for fotball nasjoner, kjent som Copa America siden 1975, som ble arrangert i Lima i Peru fra 15 januar til å tolv februar 1939 .

De deltakende landene er Chile , Ecuador , Paraguay , Peru og Uruguay . Selv om det er medlem av CONMEBOL siden 1927, er denne turneringen den første for Ecuador. Colombia, medlem siden 1936, trakk seg ut av turneringen igjen, i likhet med Argentina, Bolivia og Brasil.

Resultater

Endelig rangering

De fem deltakende lagene er samlet i et enkelt basseng hvor hvert lag møter sine motstandere en gang. På slutten av kampene vant laget førsteplass.

Fyrstikker

15. januar 1939 Paraguay 5 - 1 Chile Estadio Nacional ( Lima )
Godoy Mål scoret etter 10 minutter10 th , Mål scoret etter 24 minutter24 th
Barrios Mål scoret etter 47 minutter47 th , Mål scoret etter 75 minutter75 th
Aquino Mål scoret etter 88 minutter88 th
( 2 - 1 ) Sorrel Mål scoret etter 8 minutter8. th Tilskuere: 10.000
dommere: Alberto March
Encina - Lezcano , Invernizzi - Ayala , Villalba , Ibáñez - Barrios , Godoy , Mingo , Ortega , Aquino Lag Simián - Roa , Jo. Córdova - Montero , Riveros , Ponce ( Ju. Córdova ) - Sorrel , Toro , Domínguez , Carvajal , Avendaño ( Luco ) ErstattetMellom  ErstattetMellom
15. januar 1939 Peru 5 - 2 Ecuador Estadio Nacional ( Lima )
T. Fernández Mål scoret etter 6 minutter6 th , Mål scoret etter 34 minutter34 th , Mål scoret etter 77 minutter77 th
J. Alcalde Mål scoret etter 16 minutter16 e , Mål scoret etter 58 minutter58 e
( 3 - 0 ) Alcívar Mål scoret etter 55 minutter55 th , Mål scoret etter 89 minutter89 th Tilskuere: 10.000
dommere: Carlos Puyol
Honores - Quispe , A. Fernández - Tovar , Castillo , Perales - Magallanes ( T. Alcalde ), Ibáñez , T. Fernández , J. Alcalde , ParedesErstattetMellom  Lag Vásquez - Ronquillo , Solís - Merino , Zambrano ( Peralta ), Arias ( Vasconez ) - Cevallos , Unamuno ( Alcívar ), Suárez Rizzo , Herrera , FreireErstattetMellom  ErstattetMellom  ErstattetMellom
22. januar 1939 Uruguay 6 - 0 Ecuador Estadio Nacional ( Lima )
Porta Mål scoret etter 22 minutter22 e
S. Varela Mål scoret etter 53 minutter53 rd , Mål scoret etter 55 minutter55 th , Mål scoret etter 81 minutter81 th
Lago Mål scoret etter 65 minutter65 th , Mål scoret etter 70 minutter70 th
( 1 - 0 ) Tilskuere: 10.000
dommere: Enrique Cuenca
Granero - Sanguinetti , Mascheroni - Zunino , Galvalisi , Viana ( 70 e Reyes ) - Porta , S. Varela , Lago , Ciocca , CamaitíErstattetKom etter 70 minutter  Lag Vásquez - Ronquillo , Solís - Merino , Peralta ( Zambrano ), Vasconez - Cevallos , Arenaer ( Alcívar ), Suárez Rizzo , Herrera ( Bohórquez ), ElizaldeErstattetMellom  ErstattetMellom  ErstattetMellom
22. januar 1939 Peru 3 - 1 Chile Estadio Nacional ( Lima )
T. Fernández Mål scoret etter 46 minutter46 th , Mål scoret etter 65 minutter65 th ( pen. )
J. Alcalde Mål scoret etter 80 minutter80 th
( 0 - 0 ) Dominer Mål scoret etter 55 minutter55 th Tilskuere: 6000
Honores - Chappell , A. Fernández - Tovar , Pasache , Perales - T. Alcalde , Bielich , T. Fernández , J. Alcalde , Paredes Lag Lobos - Cortés , Jo. Córdova - Montero , Mediavilla , Ponce - Sorrel , Toro ( Domínguez ), Pizarro , Carvajal , MuñozErstattetMellom
29. januar 1939 Uruguay 3 - 2 Chile Estadio Nacional ( Lima )
S. Varela Mål scoret etter 19 minutter19 th
Camaiti Mål scoret etter 30 minutter30 th
Chirimini Mål scoret etter 73 minutter73 th
( 2 - 2 ) Muñoz Mål scoret etter 3 minutter3. rd
Luco Mål scoret etter 39 minutter39 th
Tilskuere: 15 000
Granero - Sanguinetti , Mascheroni - Zunino , Galvalisi , Reyes ( 46 e O. Varela ) - Porta , S. Varela , Lago ( 80 e Fager ), Ciocca ( 46 e Chirimini ), CamaitíErstattetKom etter 46 minutter  ErstattetKom etter 80 minutter  ErstattetKom etter 46 minutter  Lag Lobos ( Simián ) - Cortés , Jo. Córdova - Ju. Córdova , Riveros ( Mediavilla ), Ponce - Sorrel ( Luco ), Domínguez , Pizarro , Avendaño , MuñozErstattetMellom  ErstattetMellom  ErstattetMellom
29. januar 1939 Peru 30 Paraguay Estadio Nacional ( Lima )
T. Fernández Mål scoret etter 11 minutter11 e , Mål scoret etter 30 minutter30 e
J. Alcalde Mål scoret etter 78 minutter78 e
( 2 - 0 ) Tilskuere: 15 000
dommere: Alfredo Vargas
Honores - Chappell , A. Fernández - Tovar , Pasache , Castillo - T. Alcalde ( Magallanes ), Bielich , T. Fernández , J. Alcalde , ParedesErstattetMellom  Lag González - Lezcano , Invernizzi - Ayala , Villalba , Ibáñez - Barrios , Godoy , Mingo , Ortega , Aquino
5. februar 1939 Chile 4 - 1 Ecuador Estadio Nacional ( Lima )
Toro Mål scoret etter 6 minutter6 th
Avendaños Mål scoret etter 15 minutter15 th , Mål scoret etter 79 minutter79 th
Sorrel Mål scoret etter 19 minutter19 th ( penn. )
( 3 - 1 ) Arenaer Mål scoret etter 35 minutter35 th Tilskuere: 10.000
Simián - Cortés , Jo. Córdova - Ju. Córdova , Riveros , Ponce - Sorrel , Toro , Pizarro , Avendaño , Luco Lag Martínez - Ronquillo , Hungría - Laurido , Peralta , Vasconez - Cevallos , Arenas , Suarez Rizzo , Alcivar , Freire
5. februar 1939 Uruguay 3 - 1 Paraguay Estadio Nacional ( Lima )
Lago Mål scoret etter 14 minutter14 e
S. Varela Mål scoret etter 40 minutter40 e ( pen. )
Porta Mål scoret etter 66 minutter66 e
( 2 - 0 ) Barrios Mål scoret etter 59 minutter59 th Tilskuere: 10.000
Granero - Sanguinetti ( 85 e Zaccour ), Mascheroni - Zunino , Galvalisi ( 67 e O. Varela ), Viana - Porta , S. Varela , Lago ( 85 e Fager ), Ciocca , CamaitíErstattetKom etter 85 minutter  ErstattetKom etter 67 minutter  ErstattetKom etter 85 minutter  Lag González - Velloso ( Lezcano ), Invernizzi - Ayala , Villalba , Ibáñez - Barrios , Godoy , Mingo , Ortega , AquinoErstattetMellom
12. februar 1939 Paraguay 3 - 1 Ecuador Estadio Nacional ( Lima )
Mingo Mål scoret etter 4 minutter4 e
Godoy Mål scoret etter 61 minutter61 e
Barreiro Mål scoret etter 63 minutter63 e
( 1 - 0 ) Arenaer Mål scoret etter 75 minutter75 th Tilskuere: 15 000
González - Lezcano , Invernizzi - Ayala , Villalba , Ibáñez - Barrios ( Barreiro ), Godoy , Mingo , Ortega , AquinoErstattetMellom  Lag Vásquez - Ronquillo , Solís - Arias , Peralta , Vasconez - Cevallos , Arenas , Herrera , Alcívar ( Suárez Rizzo ), FreireErstattetMellom
12. februar 1939 Peru 2 - 1 Uruguay Estadio Nacional ( Lima )
J. Alcalde Mål scoret etter 7 minutter7 e
Bielich Mål scoret etter 35 minutter35 e
( 2 - 1 ) Porta Mål scoret etter 44 minutter44 th Tilskuere: 40 000
Honores - Chappell , A. Fernández - Tovar , Pasache , Castillo - T. Alcalde , Bielich ( Ibáñez ( Quispe )), T. Fernández , J. Alcalde , ParedesErstattetMellom  ErstattetMellom  Lag Granero - Sanguinetti ( 84 e Zaccour ), Mascheroni - Zunino , Galvalisi , Viana - Porta , S. Varela ( 70 e Chirimini ), Lago , Ciocca ( 60 e Camaití ), RodríguezErstattetKom etter 84 minutter  ErstattetKom etter 70 minutter  ErstattetKom etter 60 minutter