West Ham United 2 - 0 TSV 1860 München
Pause 0 - 0 0
Store spillere
Megling István Zsolt

De 1964-1965 europeiske Cupvinnercupen finalen er den 5 th  finalen i europeiske Cupvinnercupen , i regi av UEFA . Denne fotballkampen finner sted den19. mai 1965Wembley Stadium i London , England .

Det stiller det engelske laget til West Ham United mot tyskerne fra TSV 1860 München . Kampen avsluttes med en seier for londonerne med den endelige poengsummen på 2 mål til 0, som utgjør deres første kroning i konkurransen så vel som deres første europeiske tittel.

Finalistenes rute

Merk: i resultatene nedenfor blir finalistens poengsum alltid gitt først (D: hjemme; E: borte).

West Ham United TSV 1860 München
Motstander Total Å gå Komme tilbake Tårn Motstander Total Å gå Komme tilbake Supportkamp
Gantoise 2 - 1 1 - 0 (E) 1 - 1 (D) Første runde Union Luxembourg 10 - 0 4 - 0 (E) 6 - 0 (D)
Sparta Praha 3 - 2 2 - 0 (D) 1-2 (E) Andre sving FC Porto 2 - 1 1 - 0 (E) 1 - 1 (D)
Lausanne-Sport 6 - 4 2 - 1 (E) 4 - 3 (D) Kvartfinale Legia Warszawa 4 - 0 4 - 0 (E) 0 - 0 (D)
Ekte Zaragoza 3 - 2 2 - 1 (D) 1 - 1 (E) Semifinaler Torino FC 3 - 3 2 - 0 (H) 1-3 ap (E) 2 - 0

Kamp

19. mai 1965 West Ham United 2 - 0 TSV 1860 München Wembley Stadium , London
19:30 CEST
Sealey  (en) Mål scoret etter 70 minutter70 e Mål scoret etter 72 minutter 72 e ( 0 - 0 ) Tilskuere: 97 974
Dommer: István Zsolt