1 Offisielle nasjonale og internasjonale konkurranser.
Sist oppdatert: 14. mai 2021

Steven Joseph-Monrose , født den20. juli 1990i Bondy i Seine-Saint-Denis , er en fransk fotballspiller . Han inntar stillingen som angriper .

Biografi

Hans trening, mellom Bondy og Nord-Pas-de-Calais

Født i Paris-regionen , begynte Steven Joseph-Monrose å spille fotball med unge mennesker fra den lokale klubben, AS Bondy. I 2000 ble han oppdaget av rekrutterere fra Nord-Pas-de-Calais som inviterte ham og deretter integrerte ham i deres førtreningssenter, som ligger i Liévin . Veldig behagelig teknisk, han ble der bare tre år og ble med i Racing Club de Lens , den viktigste klubben i regionen på den tiden. År etter år stiger han i kategori og imponerer lærerne sine, til det punktet at han ble kalt til det franske under 16-laget av François Blaquart i 2005. Deretter fortsetter han treningen, preget av tidlig begynnelse i reservelaget. senere, bare sytten. I det franske amatørmesterskapet scoret han til og med noen få mål. Samme år spilte Joseph-Monrose sine første kamper med den franske under atten , for eksempel under Limoges-turneringen, der han møtte USA og scoret sitt første mål,30. oktober.

Å gå inn i den profesjonelle verdenen med Racing Club de Lens

Før starten av neste sesong signerer den unge Lensois sin første profesjonelle kontrakt, som binder ham til klubben i fem år, og begynner å trene med proffene. De12. oktober 2008, ble han kalt for første gang av trener Jean-Guy Wallemme , etter de mange skadene som rammet Lensois-gruppen i denne perioden ( Razak Boukari , Issam Jemâa , Kévin Monnet-Paquet , alle tre angripere, er utilgjengelige). Lens som leder poengsummen mot Guingamp , bestemmer Wallemme å starte Joseph-Monrose i Ligue 2 ved å bringe ham i spill i det syttiførste minutt, og erstatte Sidi Keita . Den unge Lensois avsluttet det første spillet i karrieren med en seier med et mål på null. En måned senere gjorde han en kort opptreden med Sang et Or i Coupe de la Ligue , med sikte på å ta et av skuddene på mål. Ti minutter fra slutten av ekstraomgangen leverer han en avgjørende pasning fra et hjørne til tunisiske Alaeddine Yahia , som gjør at laget hans kan kvalifisere seg til kvartfinalen. Bestått i den franske under- nitton-kategorien etter ordre fra Jean Gallice , ble han innkalt i kjølvannet av den første kvalifiseringsrunden i Euro 2009 , spilt i Liechtenstein . I den første kampen, mot vertslaget på21. november, Erstatter Joseph-Monrose målscorer Hervé Bazile ni minutter fra slutt (endelig seier fire til null). I løpet av desember måned spilte Joseph-Monrose to nye møter med Lens, før de forsvant fra radarskjermene, og ble tatt av utvalget, reserven og under-nitten.

De 25. mai 2009, ble han valgt til å delta i Middelhavslekene i 2009 med under 20-årene . For sin første kamp i konkurransen scoret Steven Joseph-Monrose lagets andre mål ti minutter etter å ha kommet inn på banen, mot Tyrkia. Avgjørende i spillet, ble han etablert i de følgende tre møtene av Luc Rabat . Blues beseiret i semifinalen og deretter i kampen om tredjeplassen, vil de blå avslutte denne turneringen på fjerdeplass. De8. august 2009, Spiller Joseph-Monrose sin første kamp i Ligue 1 mot den forsvarende mesteren, Bordeaux . I det åttifemte minutt erstattet han den defensive midtbanespilleren Adil Hermach , laget hans ble etterfulgt av et mål.

I januar 2010, lånes den til Châteauroux i seks måneder uten kjøpsopsjon. De15. januar, han spilte sin første kamp med La Berrichonne mot Sedan , og deltok i de siste trettito minuttene.

De 11. desember 2010, Jean-Guy Wallemme bestemmer seg for å starte ham for første gang på venstre side for turen til Lorient.

De 5. januar 2011I løpet av en vennlig mot Borussia Dortmund , går den inn i den andre halvdel og skriver utjevneren med et skudd under tverrliggeren i den 90 th  minutt slik at blod og gull for å snappe null (2-2).

De 2. juni 2011, spiller han sin første kamp med håpet mot Mexico, under turneringen i Toulon. Han var avgjørende fra starten av kampen, og serverte Anthony Knockaert perfekt for åpningen, og ga deretter laget sitt et overtak rett før pause. I neste møte gjorde han det igjen, scoret to nye mål og leverte en assist mot Kina. I semifinalen scoret han det eneste målet mot Italia og fortsatte med å score sitt femte mål i finalen mot Colombia.

Eksil i Belgia

De 2. juli, formaliserer Racing Club de Lens sin avgang til Kortrijk , hvor han signerer en treårskontrakt.

En god første sesong i Kortrijk fikk ham til å signere en fireårskontrakt i KRC Genk .

Gå tilbake til Frankrike på Stade Brestois

De 30. juli 2015, han meldte seg på Stade Brestois 29 i en periode på to år og støttet nummer 28. Han spilte sitt første møte i den bretoniske trøya under en Ligue 2- motstand mot Nîmes Olympique . På vei tilbake til å spille på 71 th  minutt og deltok han i 2-0 lagseier.

Avgang til Aserbajdsjan

De 23. juni 2017han signerer i den aseriske klubben til FK Qabala og signerer en toårskontrakt der. I 2019 vant han Azerbaijan Cup med klubben sin .

På slutten av kontrakten sommeren 2019 byttet han klubb og meldte seg på de neste to sesongene med FK Neftchi Bakou .