Vinner ES Setif
Finalist Al Ahly SC

Navigasjon

Den 2015 CAF Supercup (offisielt CAF Orange Supercup 2015 , navn knyttet til sponsing) er 23 rd utgaven av CAF Supercup .

Kampen setter ES Sétif , vinner av CAF Champions League 2014, mot Al Ahly SC , vinner av Confederation Cup 2014 .

Møtet finner sted den 21. februar 2015på Mustapha-Tchaker Stadium , i Blida , Algerie .

ES Sétif blir den første algeriske klubben til å vinne CAF Supercup etter å ha slått Al-Ahly av en score på 6-5 i straffekonkurranse (1-1 etter ekstraomganger ).

Deltakere

Champions League-vinner

Vinneren av Champions League 2014 er ES Sétif . Dette er hans andre tittel i denne konkurransen.

Confederation Cup-vinner

Vinneren av Confederation Cup er klubben til Al Ahly SC . Han vant seks CAF Super Cups (2001, 2005, 2006 , 2008, 2013 , 2014 ).

Kamp

Avsluttende 2015 ES Setif 1-1 Al Ahly SC Mustapha-Tchaker stadion , Blida
21. februar 2015
16:00 ( UTC + 1 )
Ziaya Mål scoret etter 70 minutter70 th ( 0-0 ) Mål scoret etter 90 + 5 minutter90 + 5 th Moteab Voldgift: N. Doué