45 2005-06 URS-senter Promotion serie A 3. rd. / 16 Siste runde!
47 2007-08 URS-senter Serie D- kampanje 1 st / 16 Mester og promotert!
48 2008-09 URS-senter Divisjon 3 Serie A 6. th / 16 Siste runde!
49 2009-10 URS-senter Divisjon 3 Serie B 5 th / 16 Siste runde!
51 2011-12 UR La Louvière-senteret Divisjon 3 Serie A 2 e / 18 Siste runde!
53 2013-14 UR La Louvière-senteret Divisjon 3 Serie B 5. th / 18
54 2014-15 UR La Louvière-senteret Divisjon 3 Serie B 11 e / 18
55 2015-16 UR La Louvière-senteret Divisjon 3 Serie B 9 th / 18 Nedrykket!
56 2016-17 UR La Louvière-senteret Divisjon 2 Amatør ACFF 4 th / 16 Siste runde
57 2017-18 UR La Louvière-senteret Divisjon 2 Amatør ACFF 6. th / 16 Siste runde
58 2018-19 UR La Louvière-senteret Divisjon 2 Amatør ACFF 1 st / 16 Mester og promotert!
59 2019-20 UR La Louvière-senteret Divisjon 1 Amatør (D3) 14 th / 16 Utkast!
60 2020-21 UR La Louvière-senteret Nasjonalt 1 ... / 16

Populær kultur

Supportergrupper

Vedlegg

Merknader

Merknader om stillingen sesong for sesong
  1. Klubben endte 8 poeng bak mesteren, Olympic de Charleroi.
  2. På grunn av sin siste plass henvender klubben seg direkte til det nye fjerde nasjonale nivået, som tar navnet Promo.
  3. Klubben vant i første runde på veien mot KSV Sottegem (2-5), men ble eliminert i neste runde, hjemme mot Seraing RUL (1-1, straffer 4-5).
  4. Klubben vant mot K. RC Gent-Zeehaven (1-2) og deretter mot TK Meldert (3-0), men tapte i finalen på K. FC Evergem-Center (2-1). Klubben vant utkastet mot KWSC Lauwe (3-0), men ingen plass er gratis i divisjon 3.
  5. Klubben ble eliminert i første runde av RFC Liège (0-2).
  6. Klubben krysser den innledende runden ved å eliminere KRC Mechelen (1-1 borte og 3-1 seier hjemme). Men på neste runde sperret Vigor Wuitens Hamme veien. Slått (2-0) på farten vant klubben returkampen (1-0), men Hamme vant over de to kampene.
  7. Klubben eliminerte KSK Renaix i første runde (to seire, 0-1 og 3-1), deretter KFC Dessel Sport i andre runde (2-1 hjemme og 3-3 borte). Han tapte likevel i finalen og led tap (1-0) mot K Rupel Boom FC før han delte (4-4) på ​​hjemreise.
  8. Klubben endte tolv poeng etter mesteren, Mouscron-Peruwelz og måtte spille i den siste runden for å bli medlem av divisjon 2. Han eliminerte Bocholt i første runde (2-1 hjemme og deretter 0-0 på veien), KVK Tienen i andre runde (1-0 hjemme, 0-0 på bortebane) men mislyktes i finalen mot KSV Oudenaarde (0-0 i begge kampene, beseir 4-5 på straffer).
  9. Klubben kan ikke delta i finalerunden fordi den ikke fikk lisensen for betalt fotball.
  11. Klubben har lov til å delta i den siste runden for oppgangen til den nye amatørdivisjon 1 til tross for sin niendeplass fordi klubber med høyere rangering ikke har søkt eller fått lisens. Klubben eliminerte Eendracht Aalst i første runde, men ble deretter slått av Dender. Som et resultat, må klubben flytte ett nivå tilbake i hierarkiet og plasseres i divisjon 2 amatør, det nye fjerde nasjonale nivået.
  12. Klubben spilte i den siste runden for å få tilgang til D1-amatøren som den ble eliminert fra i første runde av Olympic Charleroi.
  13. Klubben spiller den siste runden for å få tilgang til D1-amatøren. Han ble unntatt fra første runde, men ble deretter eliminert av RFC Liège.