Mål 9 (gjennomsnitt 2,25)
Beste spiller Elson Hooi
Toppscorer Elson Hooi (2 mål)

Navigasjon

Den 2017 Caribbean Cup of Nations , også kjent som 2017 Caribbean Cup of Nations , er det tjue femte og siste utgave av Caribbean Cup of Nations , en fotball konkurranse arrangert av Caribbean Football Union (UFC / CFU) og bringe sammen beste karibiske herrelag. Det foregår på Martinique fra 22 til25. juni 2017.

For andre utgave på rad vil alle kamper i konkurransen, inkludert kvalifisering, bli spilt på datoene som FIFA har reservert for internasjonale kamper. Konkurransen foregår i et nytt format for å begrense antall påfølgende kamper over en kort periode. De kvalifikasjoner for denne konkurransen er spesielt viktig siden de 4 lagene kvalifisert for 2017 Caribbean Cup of Nations vil også konkurrere i 2017 Gold Cup . Den femte har muligheten til å kvalifisere seg også via sluttspill mot et UNCAF-lag .

Forbereder seg på arrangementet

For første gang i historien er trekningen av Caribbean Cup of Nations offentlig og streames via CFU-nettstedet . Under dette arrangementet organisert på et hotell i Antigua kunngjør CFU deltakerne og det nye formatet på konkurransen som finner sted over mer enn et år.

Kvalifikasjoner

Trekningen i Caribbean Cup of Nations i 2017 finner sted den 16. januar 2016i Antigua . De fire Caribbean lagene fortsatt i gang å kvalifisere seg til 2018-VM er direkte kvalifisert for 2 nd eller 3 rd  runde.

Disse kvalifikasjonene starter 21. mars 2016 og slutter på 13. november 2016. Videre er demninger organisert for å definere fem th av konkurransen som har mulighet til å bli innkalt til å spille i Gold Cup i 2017 . Disse demningene er omstridt i begynnelsen av januar 2017.

Avsluttende fase

Den siste fasen av turneringen finner sted på Martinique fra 22 til25. juni 2017.

18:00
Johnson Mål scoret etter 70 minutter70 th ( 0 - 1, 1 - 1 ) Mål scoret etter 20 minutter20 th Lo. Baal Voldgift: Wilson da Costa
SuksessFabien
Miller - Francis , Campbell , Ritchie ( 93 e ) - Lambert ( 72 e ), Johnson ( 90 e Nicholson ), Binns , Grandison ( 68 e Morris ( 98 e )), Fisher - Flemmings ( 54 e Gordon ), Burkerødt kort Advart etter 72 minutter ErstattetKom etter 90 minutter  ErstattetKom etter 68 minutter  Advart etter 98 minutter ErstattetKom etter 54 minutter  Lag Léon - Lescot , Legrand , Fabien , Rosime - Malouda , Lo. Baal , Rimane ( 84 e Haabo ( 106 e )) - Dutard ( 72 e Issorat ), Abelinti , EvensErstattetKom etter 84 minutter  Advart etter 106 minutter ErstattetKom etter 72 minutter
22. juni 2017 Curacao 2 - 1 Martinique Pierre-Aliker stadion , Fort-de-France
21.00
Nepomuceno Mål scoret etter 57 minutter57 th ( pen. )
Janga Mål scoret etter 76 minutter76 th
( 0 - 1 ) Mål scoret etter 17 minutter17 e Arquin Voldgift: Ricangel de Leça
Rapportere
Rom - Martina , Jakoba , Lachman , Justiana - Carmelia ( 46 e Mulder ), Bacuna , Nepomuceno , Antonia ( 86 e Gaari ), Hooi - Janga ( 89 e van Kessel ) ErstattetKom etter 46 minutter  ErstattetKom etter 86 minutter  ErstattetKom etter 89 minutter  Lag Olimpa - Zaire ( 80 e Pandor ), Crétinoir , Delem , Jean-Baptiste - Hérelle , Abaul , Jougon ( 65 e Vitulin ) - Arquin ( 85 e Marajo ), Langil , ParsemainErstattetKom etter 80 minutter  ErstattetKom etter 65 minutter  ErstattetKom etter 85 minutter
Match 3 th  Place
25. juni 2017 Martinique 0 - 1 Guyana Pierre-Aliker stadion , Fort-de-France
17:00
( 0 - 0 ) Mål scoret etter 75 minutter75 th Privat Voldgift: Sherwin Moore
Rapportere
Olimpa - Crétinoir , Herelle , Johannes ( 76 th Jougon ) - Abaul , Nedra , Pandor ( 79 th Langil ), DELEM , Vitulin - Marajo , Parsemain ( 62 th Audel ) ErstattetKom etter 76 minutter  ErstattetKom etter 79 minutter  ErstattetKom etter 62 minutter  Lag Léon - Lescot , Legrand , Fabien , Rosime - Malouda , Lo. Baal , Mr. Haabo ( 47 th Rimane ) - Dutard ( 88 th Solvi ), J. Haabo ( 47 th Privat ) EvensErstattetKom etter 47 minutter  ErstattetKom etter 88 minutter  ErstattetKom etter 47 minutter
Endelig
25. juni 2017 Jamaica 1 - 2 Curacao Pierre-Aliker stadion , Fort-de-France
19:30
Harriott Mål scoret etter 82 minutter82 nd ( 0 - 1 ) Mål scoret etter 10 minutter10 e Mål scoret etter 83 minutter 83 e Hooi Voldgift: Michel Rodríguez
Rapportere
Miller - Lowe , Francis ( 36 th Harriott ( 39 th )), Campbell - Johnson ( 61 th Morris ), Lambert , Binns , Grandison , Fisher - Gordon , Burke ( 72 th Nicholson ) ErstattetKom etter 36 minutter  Advart etter 39 minutter ErstattetKom etter 61 minutter  ErstattetKom etter 72 minutter  Lag Room - Justiana , Jakoba , Lachman , Martina , Mulder - Hooi ( 90 th Kortstam ), Antonia ( 74 th van Kessel ( 81 th )), Bacuna ( 37 th ) - Janga ( 82 nd ), Nepomuceno ( 86 th ) ErstattetKom etter 90 minutter  ErstattetKom etter 74 minutter  Advart etter 81 minutter Advart etter 37 minutter Advart etter 82 minutter Advart etter 86 minutter

Vinner av Caribbean Nations Cup 2017 : Curaçao Første tittel

Curacao

Ekstern lenke

Merknader og referanser

1. The Home of Caribbean football - "2017 Caribbean Cup final: Curacao clinch jomfrutittel med 2-1 seier over Jamaica" - Artikkel av Nathan Carr - 26. juni 2017.
  2. "  Martinique er vert for sluttfasen av Caribbean Nations Cup  " , på Martinique 1ère , januar 214, 2017 (åpnet 24. januar 2017 )
  3. (in) "  2016 Mens Caribbean Cup draw draw for Saturday night in Antigua  "CFU fotball ,14. januar 2016(åpnet 17. januar 2016 )