Beste spiller Lance Klusener
race rekord Rahul Dravid (461)
Registrer tellere Geoff Allott og Shane Warne (20)

Navigasjon

Den 1999 Cricket World Cup var den syvende utgaven av VM i cricket . Det ble spilt fra mai 14 til å juni tjue, 1999 i England og Wales . De 12 påmeldte lagene spilte totalt 42 kamper . Turneringen ble vunnet av Australia , som slo Pakistan i finalen.

Kvalifiserte lag

Test Nations ( automatisk kvalifisert )

Nasjoner kvalifiserte takket være ICC Trophy

Prosess

Første runde

I den første runden ble de tolv deltakende lagene delt i to grupper på syv lag. De tre beste lagene fra hvert basseng kvalifiserte seg til Super Six .

Kenya 0 5 0 0 5 0 -1,20
Legende: P oin ts - V ictoires - T ies - D éfaites - N o R esult - N and R a R ate

Super Six

De seks nasjonene kvalifiserte seg på slutten av første runde, og spilte Super Six  : et unikt basseng der hvert lag bare møter de tre lagene det ikke møtte i første runde. Poengene som ble akkumulert i første runde mot de andre kvalifiserte lagene, teller.

De fire best rangerte lagene fra Super Six går videre til semifinalen.