Deltakere hann Arsenal FC Olympique Lyonnais Arsenal Kvinner Bayern München Kvinner

Tittelinnehaver Arsenal FC
Vinner hann Olympique Lyonnais Bayern München
feminin

Navigasjon

Den 2019 utgaven av Emirates Cup er den 10 th på dette vennlige fotballturnering organisert av Arsenal . Emirates Cup finner sted den28. juli 2019Emirates Stadium . Dette er den første utgaven som blir bestridt over en enkelt dag og er vert for to damelag.

16:15 VEST
Aubameyang Mål scoret etter 35 minutter35 th ( 1 - 0 ) Mål scoret etter 66 minutter66 th Mål scoret etter 75 minutter 75 th Dembélé Dommer: Jonathan Moss
Rapportere

Målscorere

Etter et første mål fra Pierre-Emerick Aubameyang , svarte Moussa Dembélé to ganger for å la Olympique Lyonnais vinne denne siste utgaven.

Målscorere

Melanie Leupolz er kampens eneste målscorer, som gjør at Bayern München kan vinne denne første utgaven.