År Team 0M.0 ( B. )
1909 Belgia 003 (3) 00
1 Offisielle nasjonale og internasjonale konkurranser.
2 offisielle kamper (vennskapskamper validert av FIFA inkludert).

Louis Verbruggen , født den20. juli 1928 og døde den 15. februar 2002, er en belgisk internasjonal fotballspiller som spilte som spiss . Han spilte nesten hele sin karriere i Antwerpen , der han vant tittelen mester i Belgia og en belgisk cup .

Karriere

Som barn ble Louis Verbruggen med i Royal Antwerp Football Club , den eldste fotballklubben i Belgia. Etter andre verdenskrig ble han integrert i kjernen i førstelaget og spilte sin første kamp videre19. august 1945borte til Sint-Niklaassche SK , vant 3-4. I to sesonger spilte han relativt lite, knapt tolv kamper i året. Fra sesongen 1947-1948 spilte han flere kamper og scoret ni mål på 17 kamper.

Han ble innehaver i Antwerpen-angrepet året etter og hedret sitt første internasjonale utvalg på 2. oktober 1949mot Sveits . Han begynte å spille etter en halvtime og scoret de to første målene for det belgiske laget like etter timemarkeringen. I et tiår ledet han Antwerpen-angrepet og scoret mer enn 130 mål i alle konkurranser.

Med sin angripende lagkamerat Constant De Backker deltok han aktivt i erobringen av den belgiske cupen 1954-1955 , klubbens første seier i konkurransen, takket være hans to mål i finalen mot Waterschei . To år senere vant han tittelen belgisk mester , den fjerde for klubben. Dette gjør at han kan oppdage Champions Clubs Cup den følgende sesongen, der klubben ikke kan gjøre noe mot Real Madrid , forsvarende mester og fremtidig vinner.

I 1959 forlot Louis Verbruggen Antwerpen og ble med i Olympic de Charleroi , hvor han spilte ytterligere to år før han trakk seg fra sport.

Utmerkelser

Statistikk

Louis Verbruggen-statistikk per 31. januar 2014
Årstid Klubb Mesterskap National Cup (er) Konkurranse (r)

Internasjonale valg

Louis Verbruggen har tre landskamper for det belgiske landslaget . For sin første kamp med "  Red Devils  ", den2. oktober 1949mot Sveits var han innbytter og kom inn i kampen etter en halvtime i stedet for Albert Dehert og scoret de to første målene i kampen kort tid etter timemerket . Han scoret enda et mål i sin tredje og siste kappe,25. november 1951mot Nederland .

Louis Verbruggen internasjonale valg
Datert Konkurranse Motstander plassering Resultat Merk
2/10/1949 Vennlig spill sveitsisk Brussel 3 -0 Kom etter 30 minutter30 th  Mål scoret etter 61 minutter 61 th Mål scoret etter 68 minutter 68 th
11.11.1949 Vennlig spill Nederland Rotterdam 0- 1
03.05.1950 Vennlig spill Italia Bologna 3- 1
25.11.1951 Vennlig spill Nederland Rotterdam 6- 7 Mål scoret etter 46 minutter46 th