Profesjonell karriere . Siden 2016

Anthony Beauvillier (født den8. juni 1997i Sorel-Tracy , i Quebec , i Canada ) er en profesjonell kanadisk ishockey som for øyeblikket utvikler seg som venstrekanter for New York Islanders i NHL .

Biografi

Junior

Anthony Beauvillier starter med Shawinigan Cataractes i løpet av sesongen 2013-2014. Han avsluttet sin første sesong i QMJHL med 9 mål og 24 assists for 33 poeng på 64 kamper. Han tilbrakte 26 minutter på straffbenken. I sluttspillet spiller han 4 kamper og blir blanket fra poengsummen. Han blir straffet 8 minutter på straffebenken. I den påfølgende sesongen spilte han tre kamper til og fant baksiden av nettet 42 og serverte 52 assists for totalt 94 poeng. Han får 72 straffeminutter i løpet av den ordinære sesongen. Han spiller 7 kamper i sluttspillet og holder et poeng på ett poeng per kamp. Han scorer 2 mål og gir 5 assist i serien sin. Han er i straffefeltet i 14 minutter.

Etter denne sesongen er han kvalifisert for å bli utarbeidet. Han ble valgt i første runde på 28 th  plasseringen av innreise trekk i NHL i 2015 av New York Islanders .

Han kom ikke umiddelbart til proffene og spilte en forrige sesong på Quebecs store juniorkrets. Han avsluttet sin siste sesong med 40 mål, 39 assist og 79 poeng. Han vil bruke 57 minutter på straffebenken. Cataractes nådde sluttspillfinalen, men tapte mot Rouyn-Noranda Huskies på 5 kamper. Han vil spille 21 kamper på dette lange playoff-eventyret og finne baksiden av nettet 15 ganger og servere samme antall assistanser.

Profesjonell

23. oktober 2015 var en viktig dato i karrieren da han signerte NHL-inngangskontrakten med Islanders.

De 13. oktober 2016, han spilte sitt første spill i National Hockey League med Islanders mot New York Rangers og serverte sin første assist.

15. november 2018 scoret han sitt første karriere-hat trick og serverte en assistanse for å fullføre en 7-5 seier over Islanders 'flerårige rivaler; Rangers.

20. april 2021 lagde han sin første karriere cap-runde mot New York Rangers i en 6-1 seier.

Internasjonalt nivå

Han representerer Canada på internasjonalt nivå.

Privatliv

Hans bror, Francis, ble utarbeidet i 6 th runde, på 174 th plukke samlet ved Florida Panthers i 2012 utkastet , men han tok aldri del i en NHL spillet. Han spilte i 3 sesonger i AHL med San Antonio Rampage og Manitoba Moose .