Théo (13)

Gensere

Kit venstre arm blackborder.png Kroppssett blackcollar.png Kit høyre arm blackborder.png Kit shorts.png Kit socks.png Hjem Kit venstre arm.png Kit body.png Kit høyre arm.png Kit shorts.png Kit socks.png Utenfor

Kronologi

1959 - 1960 sesongen til Stade Rennes universitetsklubb begynner16. august 1959med den første dagen i det franske divisjon 1-mesterskapet , til slutt29. mai 1960 med den siste dagen i denne konkurransen.

Stade Rennes UC er også involvert i Coupe de France . Eliminert i åttendedelsfinalen ble han deretter overført til Charles Drago Cup .

Sesongsammendrag

Etter den gode sesongen 1958-1959 opplevde Stade Rennes et vanskeligere år i divisjon 1. Om sommeren så klubben en av lederne gå i person av Antoine Cuissard , som reiste til FC Lorient hjertelig for å okkupere stilling som trener-spiller. Han blir erstattet i angrep av Gabonese mandag Ossey , men han vil oppleve noen problemer med å integrere seg i sin nye formasjon. En annen stor avgang, midtbanespilleren Nicolas Imbernon , som blir erstattet stilling for stilling av Stephan Ziemczak , en mangeårig venn av Théo siden de to mennene har kjent hverandre siden de var 13 år. I ankomstavdelingen legger vi merke til de av lovende unge mennesker: forsvarer René Cédolin og kantspiller Giovanni Pellegrini .

Startet på en redd måte, vil Rennes-sesongen raskt vise seg å være komplisert. Peker fortsatt midt på tabellen i slutten av september, Rennais steget ut i den røde sonen i løpet av høsten, og opptar 17 th  sted, at av nedrykksstreken, den 1 st  november . Et gjennombrudd dreide seg om vinteren, før en serie med tre seire i mars førte Rennes ut av kjedelig. Takket være de seks oppnådde poengene sørger SRUC for vedlikehold med tre dager etter mesterskapsavslutningen, men oppnår imidlertid bare en litt strålende femtendedel plass.

Uvanlig episode på slutten av sesongen (og mens vedlikeholdet allerede er anskaffet), finner Stade Rennes seg uten keeper. Jacques Rouillé , holderen, er skadet, og hans erstatter Bernard Josse må spille en viktig kamp med reserven. Til slutt finner klubben en løsning ved å engasjere seg i ekstremis Jacques NICLAUSE , deretter gratis og allerede på stedet. Han signerer lisensen torsdag 5. mai og spiller med proffene søndagen etter. I løpet av denne kampen må Henri Guérin beklager fraværet av Dombeck . Han retter Stephan Ziemczak i front, og tar sin plass i midten og spiller på 39 sin nest siste profesjonelle kamp.

I de nasjonale cupene, langt fra å gjenta forestillingene fra forrige sesong, tapte Stade Rennes i utslagsfasen i Coupe de France mot Saint-Étienne , før han falt fra opptredenen til Drago Cup, hjemme mot det franske stadion .

Sesongtropp

Innlegg ¹ Nat. ² Etternavn Fødsel Utvalg ³ Mesterskap French Cup Drago Cup Total sesong Merknader
G ENG Jacques Niclause 31. desember 1933 - 2 0 0 0 0 0 2 0 Engasjert i Mai 1960
Gabons flagg (1959–1960) .svg GAB ( CF ) Mandag ossey 26. juli 1933 - 27 9 3 3 1 0 31 12
ENG Giovanni Pellegrini 25. juni 1940 - 10 3 3 0 1 1 14 4
D ENG Jacques Poulain 6. august 1932 - 1. 3 0 2 0 0 0 15 0
G ENG Jacques Rouillé 28. juni 1936 - 35 0 3 0 1 0 39 0
ENG Théodore Szkudlapski kjent som Théo 17. november 1935 - 38 11 3 2 1 0 42 1. 3
M ENG Stephan Ziemczak 14. august 1936 B 30 0 3 0 1 0 34 0

Team-type

Dette er den vanligste formasjonen man opplever i mesterskapet.

Tom fotballbane PNG

Rust Rust The Menn Gouès Boutet Boutet Gouès The Menn Gaulon Gaulon Ziemczak Ziemczak Méano Méano Theo Theo Mahi Mahi Dombeck Dombeck Ossey Ossey

Sesongens møter

Oppføring

Kamp Datert Konkurranse Tårn Motstander Plassering ¹ Resultat Klasse. Scorere for Stade Rennes
1 16. august Divisjon 1 1 Fransk stadion E Symbolstøtte vote.svg 2–1 5 Dombeck Mål scoret Mål scoret
2 23. august Divisjon 1 2 Lyon D Symbol motarbeider vote.svg 1–2 10 Dombeck Mål scoret
3 30. august Divisjon 1 3 Toulon E Symbolstøtte vote.svg 1-0 8 Theo Mål scoret
4 6. september Divisjon 1 4 Monaco D Symbol motarbeider vote.svg 1–2 10 Dombeck Mål scoret
5 13. september Divisjon 1 5 Le Havre E Symbol motarbeider vote.svg 2–4 1. 3 Theo Mål scoret Mål scoret
6 16. september Divisjon 1 6 Reims E Symbol motarbeider vote.svg 1-2 15 Mahi Mål scoret
7 20. september Divisjon 1 7 Valenciennes D Symbolstøtte vote.svg 2-1 14 Mahi TheoMål scoret Mål scoret
8 27. september Divisjon 1 8 Toulouse E Symbolstøtte vote.svg 2–1 9 Théo MéanoMål scoret Mål scoret
9 1 st  oktober Divisjon 1 9 Limoges D Symbol motarbeider vote.svg 0–2 12
10 4. oktober Divisjon 1 10 Sedan D Symbol motarbeider vote.svg 1–2 1. 3 Méano Mål scoret
11 11. oktober Divisjon 1 11 Strasbourg E Symbol nøytral vote.svg 1–1 1. 3 Theo Mål scoret
12 18. oktober Divisjon 1 12 Sinne D Symbol motarbeider vote.svg 2-3 16 Mahi TheoMål scoret Mål scoret
1. 3 25. oktober Divisjon 1 1. 3 RC Paris E Symbolstøtte vote.svg 2-0 14 Theo Mål scoret Mål scoret
14 29. oktober Divisjon 1 14 Sochaux D Symbol motarbeider vote.svg 0–1 16
15 1 st  november Divisjon 1 15 Linse E Symbol motarbeider vote.svg 0-1 17
16 8. november Divisjon 1 16 Bordeaux D Symbolstøtte vote.svg 1-0 15 Ascencio Mål scoret
17 15. november Divisjon 1 17 Saint Etienne E Symbol motarbeider vote.svg 1-2 15 Ossey Mål scoret
18 22. november Divisjon 1 18 Nimes D Symbol nøytral vote.svg 1–1 15 Ossey Mål scoret
19 29. november Divisjon 1 19 Hyggelig E Symbol motarbeider vote.svg 1–3 16 Mahi Mål scoret
20 6. desember Divisjon 1 20 Reims D Symbol motarbeider vote.svg 0–1 16
21 20. desember Divisjon 1 21 Sochaux E Symbol nøytral vote.svg 2-2 16 Mahi OsseyMål scoret Mål scoret
22 27. desember Divisjon 1 22 Strasbourg D Symbolstøtte vote.svg 4–0 16 Ossey Hauss ( CSC )Mål scoret Mål scoret Mål scoret Påmeldt leiren hans
23 3. januar Divisjon 1 23 Limoges E Symbolstøtte vote.svg 2–1 1. 3 Ossey MéanoMål scoret Mål scoret
24 10. januar Divisjon 1 24 Saint Etienne D Symbol nøytral vote.svg 0-0 1. 3
25 17. januar Divisjon 1 25 Sedan E Symbol motarbeider vote.svg 0-2 15
26 24. januar French Cup 1/32 finale Montreuil IKKE Symbolstøtte vote.svg 4-0 Dombeck Ossey ThéoMål scoret Mål scoret Mål scoret Mål scoret
27 31. januar Divisjon 1 26 Toulon D Symbol nøytral vote.svg 3–3 15 Dombeck Mahi PellegriniMål scoret Mål scoret Mål scoret
28 7. februar Divisjon 1 27 Nimes E Symbol motarbeider vote.svg 0-3 16
29 14. februar French Cup 1/16 finale Hautmont IKKE Symbolstøtte vote.svg 2-1 Ossey DombeckMål scoret Mål scoret
30 21. februar Divisjon 1 28 Hyggelig D Symbolstøtte vote.svg 3–1 15 Hernas Théo PellegriniMål scoret Mål scoret Mål scoret
31 28. februar Divisjon 1 29 Monaco E Symbol motarbeider vote.svg 0-5 16
32 6. mars French Cup 1/8 finale Saint Etienne IKKE Symbol motarbeider vote.svg 1-2 Theo Mål scoret
33 13. mars Divisjon 1 30 Linse D Symbolstøtte vote.svg 2–0 15 Ascencio DombeckMål scoret Mål scoret
34 20. mars Divisjon 1 31 Bordeaux E Symbolstøtte vote.svg 1-0 1. 3 Mahi Mål scoret
35 27. mars Divisjon 1 32 Toulouse D Symbolstøtte vote.svg 1–0 1. 3 Ossey Mål scoret
36 3. april Drago Cup 3 th  runde Fransk stadion D Symbol motarbeider vote.svg 2-3 etter Hernas PellegriniMål scoret Mål scoret
37 10. april Divisjon 1 33 Sinne E Symbol motarbeider vote.svg 0–2 14
38 17. april Divisjon 1 34 RC Paris D Symbolstøtte vote.svg 3–2 1. 3 Dombeck Théo PellegriniMål scoret Mål scoret Mål scoret
39 1 st  mai Divisjon 1 35 Le Havre D Symbol nøytral vote.svg 2–2 14 Dombeck OsseyMål scoret Mål scoret
40 8. mai Divisjon 1 36 Valenciennes E Symbol motarbeider vote.svg 0–3 14
41 22. mai Divisjon 1 37 Fransk stadion D Symbol motarbeider vote.svg 2–3 15 Mahi MéanoMål scoret Mål scoret
42 29. mai Divisjon 1 38 Lyon E Symbol nøytral vote.svg 0–0 15

Detaljer om fyrstikker

Divisjon 1 Å gå Divisjon 1, dag 1 til 3 (august)
Dag 1 Fransk stadion 1 - 2 Rennes stadion UC Parc des Princes , Paris
Søndag August seksten, 1959
5 th sted, 2 poeng
Roger Novarro Mål scoret etter 66 minutter66 th ( 0 - 1 ) Stanislas Dombeck Mål scoret etter 12 minutter12 th Mål scoret etter 79 minutter 79 th Tilskuere: 15,333

Rapportere
Dag 2 Rennes stadion UC 1 - 2 Olympique lyonnais Stade de la route de Lorient , Rennes
Søndag 23 August 1959
10 th plass 2 poeng
Stanislas Dombeck Mål scoret etter 63 minutter63 th ( 0 - 0 ) Antoine Dalla Cieca Mål scoret etter 81 minutter81 e

10 th plass 4 poeng
Stanislas Dombeck Mål scoret etter 58 minutter58 th ( 0 - 0 ) Serge Roy Mål scoret etter 49 minutter49 th

Frederic N'Doumbé Mål scoret etter 79 minutter79 th
( 1 - 0 ) Theo Mål scoret etter 67 minutter67 th Mål scoret etter 76 minutter 76 th Tilskuere: 11 316

Rapportere
Dag 7 Rennes stadion UC 2 - 1 US Valenciennes-Anzin Stade de la route de Lorient , Rennes

9 th plass 8 poeng
Bassidiki Touré Mål scoret etter 10 minutter10. th ( 1 - 2 ) Théo Mål scoret etter 39 minutter39 th

Rapportere
Dag 10 Rennes stadion UC 1 - 2 UA Sedan-Torcy Stade de la route de Lorient , Rennes
Søndag fire oktober 1959
13 th plass 8 poeng
Guy meaño Mål scoret etter 26 minutter26. th ( 1 - 2 ) Henry Gouès 14 th ( CSC ) Marcel Mouchel 16 thRegistrert mot leiren hans etter 14 minutter
Mål scoret etter 16 minutter
Tilskuere: 8628

Rapportere
Dag 11 RC Strasbourg 1 - 1 Rennes stadion UC Meinau stadion , Strasbourg
Søndag elleve oktober 1959
13 th plass 9 poeng
Antoine Groschulski Mål scoret etter 33 minutter33 th ( 1 - 0 ) Theo Mål scoret etter 49 minutter49 th Tilskuere: 4 389

Rapportere
Dag 14 Rennes stadion UC 0 - 1 FC Sochaux-Montbeliard Stade de la route de Lorient , Rennes

Rapportere
Dag 16 Rennes stadion UC 1 - 0 FC Girondins de Bordeaux Stade de la route de Lorient , Rennes
Søndag 8. november 1959
15 th plass 13 poeng
André Ascencio Mål scoret etter 2 minutter2 nd ( 1 - 0 ) Tilskuere: 7438

Rapportere
Dag 17 AS Saint-Etienne 2 - 1 Rennes stadion UC Geoffroy-Guichard stadion , Saint-Étienne
Søndag 15 November 1959
Roland Mitoraj Mål scoret etter 59 minutter59 th
René Domingo Mål scoret etter 75 minutter75 th
( 0 - 1 ) Mandag Ossey Mål scoret etter 15 minutter15. th Tilskuere: 9,709

Rapportere
Dag 18 Rennes stadion UC 1 - 1 Olympiske Nimes Stade de la route de Lorient , Rennes
Søndag tjueto November 1959
15 th plass 14 poeng
Mandag Ossey Mål scoret etter 6 minutter6. th ( 1 - 0 ) Paul Chillan Mål scoret etter 51 minutter51 th Tilskuere: 12,193

Rapportere
Dag 19 OGC Hyggelig 3 - 1 Rennes stadion UC Stade du Ray , Nice
Søndag 29 november 1959
16 th plass, 14 poeng
Victor Nurenberg Mål scoret etter 52 minutter52 e
Jacques Faivre Mål scoret etter 73 minutter73 e Mål scoret etter 84 minutter 84 e
( 0 - 1 ) Mahi Mål scoret etter 22 minutter22 nd Tilskuere: 4 374

Rapportere
  Komme tilbake Divisjon 1, dag 20 til 22 (desember)
Dag 20 Rennes stadion UC 0 - 1 Reims stadion Stade de la route de Lorient , Rennes
Søndag 6. desember 1959
16 th sted, 14 poeng
( 0 - 1 ) Jean Vincent Mål scoret etter 9 minutter9. th Tilskuere: 24.899

Rapportere
Dag 21 FC Sochaux-Montbeliard 2 - 2 Rennes stadion UC Auguste-Bonal stadion , Montbéliard

Rapportere
Dag 22 Rennes stadion UC 4 - 0 RC Strasbourg Stade de la route de Lorient , Rennes
Søndag 27 desember 1959
16 th plass, 17 poeng
Mandag Ossey Mål scoret etter 17 minutter17 th Mål scoret etter 36 minutter 36 th Mål scoret etter 64 minutter 64 th

13 th plass 19 poeng
Guy Hatchi Mål scoret etter 72 minutter72 nd ( 0 - 1 ) Guy Meaño Mål scoret etter 41 minutter41 th
mandag Ossey Mål scoret etter 89 minutter89 th
Tilskuere: 9828

Rapportere
Dag 24 Rennes stadion UC 0 - 0 AS Saint-Etienne Stade de la route de Lorient , Rennes

Mahi Mål scoret etter 82 minutter82 e
( 2 - 2 ) Egon Jönsson Mål scoret etter 27 minutter27 th Mål scoret etter 49 minutter 49 th Mål scoret etter 79 minutter 79 th Tilskuere: 7.185

Rapportere
  Divisjon 1, dagene 27 til 29 (februar)
Dag 27 Olympiske Nimes 30 Rennes stadion UC Jean-Bouin stadion , Nîmes
Søndag 7. februar 1960
16 th sted, 21 poeng
Hassan Akesbi Mål scoret etter 35 minutter35 th Mål scoret etter 40 minutter 40 th
Bernard Rahis Mål scoret etter 50 minutter50 th
( 2 - 0 ) Tilskuere: 8589

Rapportere
Dag 28 Rennes stadion UC 3 - 1 OGC Hyggelig Stade de la route de Lorient , Rennes

16 th plass, 23 poeng
André Le Menn 5 th ( CSC ) Lucien Cossou 10 th 73 rd André Hess 19 th Jean-Paul Filippi 20 thRegistrert mot leiren hans etter 5 minutter

Rapportere
Dag 32 Rennes stadion UC 1 - 0 Toulouse FC Stade de la route de Lorient , Rennes

Divisjon 1, dag 35 til 38 (mai)
Dag 35 Rennes stadion UC 2 - 2 Le Havre AC Stade de la route de Lorient , Rennes

Rapportere
Dag 36 US Valenciennes-Anzin 30 Rennes stadion UC Nungesser stadion , Valenciennes
Søndag åtte mai 1 960
Carrie Max Mål scoret etter 23 minutter23 th
Jean-Claude Piumi Mål scoret etter 83 minutter83 th
Jean-Claude Baulu Mål scoret etter 85 minutter85 th
( 1 - 0 ) Tilskuere: 3.962

Rapportere
Dag 37 Rennes stadion UC 2 - 3 Fransk stadion Stade de la route de Lorient , Rennes

French Cup Tretti-to runde
1/32 finale Rennes stadion UC 4 - 0 CA Montreuil Stade de la Faisanderie , Fontainebleau
Søndag 24. januar 1960
Stanislas Dombeck mandag Ossey ThéoMål scoret
Mål scoret Mål scoret
Mål scoret
  16. runde
1/16 finale Rennes stadion UC 2 - 1 AS Hautmont Liberation Stadium , Boulogne-sur-Mer
Søndag 14. februar 1960
Mandag Ossey Stanislas DombeckMål scoret
Mål scoret
? Mål scoret
  16. runde
1/8 finale Rennes stadion UC 1 - 2 AS Saint-Etienne Pépinière stadion , Poitiers
Søndag 6. mars 1960
Theo Mål scoret ? ?Mål scoret
Mål scoret
Tredje runde Rennes stadion UC 2 - 3 a.m. Fransk stadion Stade de la route de Lorient , Rennes